Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutniasta....

jaki prezent dla chłopaka... znowu slodycze i kosmetyki?

Polecane posty

Gość Eretio
A dla mojego chłopaka, najlepszym prezentem są słodycze:) Zresztą, dobraliśmy się idealnie, bo sama uwielbiam słodkości. Ostatnio mój facet na imieniny dostał t-shrit i opakowanie Wedlowskiego Ptasiego Mleczka, był bardzo zadowolony :)

Gość gość
Ja też szukalam prezentu dla chłopaka i znalazłam sklep www.vitaminum.pl na początku nie bylam przekonana ale gdy towar przyszedł okazało się że jest bardzo dobrego stosunku cena\ jakość.

Gość weronikka33
Słodycze, to dobry pomysł na mały upominek. Możesz ich poszukać np. w internetowych cukierniach http://sklep.consonni.pl/ ale moim zdaniem lepiej szukać czegoś związanego z zainteresowaniami twojego chłopaka.

Gość gość
ja to wole dawać facetowi wrażenia , prezent namacalny rzuci w 80% w kąt. Każdy men na widok takiego auta http://motoprezent.pl/auta/nissan-gtr-550km/ nie padnie z wrażenia ? Jeszcze jakby miał nim pojechać to już w ogóle. Myślcie dziewczyny , faceci są prości , motoprezent to najlepszy prezent.

Gość gość
Może kurs paralotniczy :D Ja byłem jakiś czas temu na szkoleniu podstawowym w zakresie paralotniarstwa w www.dynamicsport.com.pl Ośrodek polecił mi znajomy i jestem więcej niż zadowolony. Specjalistyczna wiedza, nowoczesny sprzęt, umiejętność przekazywania wiedzy. Czego chcieć więcej? W moim przypadku i nie tylko, to 100% satysfakcji.

Gość gość
Słodycze, kosmetyki i ubrania to najczęstsze prezenty. To smutne, że ludzie kupują prezenty tylko po to, by były. Trzeba podejść do tego w inny sposób. Owszem perfumy ucieszą, ale nie któryś raz z kolei. Długo szukałam czegoś odpowiedniego dla mojego faceta aż w końcu znalazłam. Kupiłam mu lot w tunelu freeflycenter. Nie bójcie się dawać oryginalnych prezentów!

Drogie Panie! :) Jako, że czujemy się profesjonalistami w doradztwie odnośnie męskich prezentów pozwoliliśmy sobie napisać :) I z doświadczenia swojego powiadamy - najlepszy prezent to praktyczny prezent! B) I tutaj na podium postawilibyśmy gadżety i ubrania. Jeżeli facet od kilku miesięcy narzeka, że myszka w grze w CS-a nie nadąża - problem z głowy! Nowy sprzęt jak najbardziej będzie dla niego świetnym pomysłem. Jeżeli jednak nie podpowiadał nam czego potrzebuje - jak najbardziej można postawić na ubrania. Dlaczego? A to dlatego, że przecież mężczyźni tak kochają robić zakupy!! :D i właśnie z tego oczywistego powodu warto go w coś fajnego raz na jakiś czas zaopatrzyć :D Kobiety robiące u nas męskie zakupy z dumą stwierdzają, że ubraniowy prezent do dla ich facetów dar z niebios ;) A jak się nie spodoba to zawsze można ubranie wymienić na inne :) Drogie Panie, jeżeli potrzebujecie doradztwa w temacie doboru odpowiedniego ubrania dla swojego męża/chłopaka/brata, zapraszamy do nas - SERIO :) Mamy ogromny wybór ubrań, zawsze modne fasony i fajne materiały (sama od ponad roku posiadam bluzę w swojej szafie, którą ciągle noszę i jest jak nowa :)) Mam nadzieję, że choć trochę pomogliśmy w tej trudnej decyzji :) Pozdrawiamy!!

Gość Sensualna12
Jeśli Twój chłopak lubi gry to polecam zakupić na prezent klucz aktywacyjny do jego ulubionej gierki. Ja swojemu kupiłam klucz do Wiedźmina 3 na http://www.3kropki.pl/sklep/klucze-do-gier/ i był zachwycony. Przesyłka była szybka, a miałam niewiele czasu więc odetchnęłam z ulgą kiedy mi go dostarczyli.

Gość gość
Mój coś wspominał, że chciałby jakiś ekstremalny prezent. To wymyśliłam, że zabiorę go do Leszna, by sobie polatał w tunelu aerodynamicznym.

Zegarek Q & Q VP 84 to piękny zegarek z czarną bransoletą oraz biało – niebieskim wyświetlaczem. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo.