Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama taka jak wy

dziewczyny, powiem Wam krótko, róbcie test ciążowy z krwi! będziecie pewne.

Polecane posty

Gość mama taka jak wy

Cały czas na kafe się czyta, że dziewczyny podejrzewające ciążę robią po kilka testów z moczu i często są one negatywne. Zadają setki pytań czy są w ciąży, bo się inaczej czują, bo miesiączka się spóźnia, bo myślą, że są, a test się spóźnia, a wystarczy iść na test z krwi i rozwieje Wasze wątpliwości! Ja również przestałam się bawić w testy z moczu. Podjechałam do laboratorium, odczekałam godzinę na wynik, zapłaciłam 18zł i wiedziałam od razu! A tak wydawałam po 40-50zł na testy:o Nie popełniajcie tego błędu! Tylko beta-hcg.

a ja kupiłam 10 testów na allegro, zapłaciłam 16 zł wraz z przesyłką i wynik miałam natychmiast. a test z krwi w miejscu gdzie mieszkałam kosztował 50 zł i wyniki po 3 dniach! także nie zawsze BHCG jest dobrym i tańszym rozwiązaniem. na pewno pewniejszym, ale czasem tak czasochłonnym i nerwochłonnym że lepiej polegać na sikańcach :P

Gość mama taka jak wy
mala agatko, jesteś szczęściarą:) ja dostałam te paskowe z allegro do owulacyjnych i żaden mi nie wyszedł. te z apteki płytkowe też nie, a pojechałam na b-hcg i wynik po godzinie pozytywny:) rzeczywiście trzeba trochę odczekać w niepewności i się podenerwować, a w niektórych miastach jest drożej niż u mnie, ale w sumie to moją przemowę kierowałam do dziewczyn nie takich jak Ty, którym testy od razu wychodzą tylko do takich co żalą się na kafe, że im po kilka testów nie wychodzi:) pozdrowionka!