Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agulec20____

Chcialabym urodzic sie w innej rodzinie...... Obojetnosc rodzicow wobec siebie

Polecane posty

Gość Agulec20____

Nie powinnam tak mowic, moglam urodzic sie w patologicznej rodzinie, u alkoholikow, albo w ogole nie miec rodziny. A u mnie zawsze byl spokoj, az za duzy. Ojciec pracoholik, nigdy go nie bylo w domu, zdrada o ktorej wiedzialam jako dziecko, a moja mama nie. Od czasu gdy sie dowiedziala totalna obojetnosc. Mieszkaja razem, ale zyja osobno nie rozmawiajac ze soba. I tak przez 8 lat. Dla mnie to niepojete, tak bardzo chcialam zebysmy sie wyprowadzily lub zeby ojciec to zrobil. Mama pracowala, ja rowniez cos zarabialam, dalybysmy sobie rade. Wyjechalam na studia do innego miasta, przyjezdzam srednio raz na miesiac tylko ze wzgledu na mame. W domu jak zwykle ciezka atmosfera gdy jest ojciec. Nie rozumiem dlaczego ona sobie tak niszczy zycie. Mogla wziac rozwod prawie 10 lat temu, ulozyc sobie zycie na nowo jako 37 letnia kobieta. A ona tak trwa i trwa.... Praca, dom, nigdy sie nie spotkala z innym mezczyzna. Myslalam ze moja wyprowadzka da jej kopa, ze cos sie zmieni. Jest jak bylo... Nie rozumiem tego

Gość dltego jestem za tym
ze osoby homoseksualne mogą adoptować dzieci heteroseksualnych rodzin jest bez mała patologicznych

Gość widocznie tak jej dobrze
pozatym w wieku twojej mamy ciezko by bylo znalesc normalnego faceta no chyba ze wdowca