Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieski_kolor_

Nie chudne na dukanie

Polecane posty

Gość niebieski_kolor_

Hej Jak w temacie - nie moge schudnac na Dukanie. Mam za soba I faze. W dol najpierw poszlo 1 kg potem 900 gramow a teraz wrocilo 200 gramow. Zaczelam z 82.4 teraz waze 80.7. Czy to nie jest aby za maly spadek wagi? Wszystko robie poprawnie, pieke dukanowski chlebek, dukanowskie herbatniki ale: zjadlam jednego malutkiego korniszona wcoraj do obiadu i pije codziennie cole light (ok 2 szklanek) - czy to moze byc przyczyna? Bede bardzo wdzieczn za odpowiedz.

Gość dziewczynka taka jedna 7
wszystko dobrze robisz. W pierwszej fazie schudla ok. 3 kg. Startowalam z wagi 84,5 i po paru miesiacach zrobilo sie 72 kg. Wytrwalości zycze ale na tej diecie jest łatwo.

Napisałaś,ze masz za sobą I fazę,więc rozumiem,że dołączyłaś teraz warzywa-stąd może być zwyżka;może to byc też zbliżająca się @...Cola light i korniszon,są ok.Tak czy inaczej,nie panikuj:)daj sobie i Dukanowi trochę czasu:)wtedy dopiero stwierdzisz czy są efekty.A że niby jest ciężko....Zobacz na moją stopkę:D:classic_cool: pozdrówka🌼

Dziewczyny - dziekuej za odpowiedzi. Po przeczytaniu wypowiedzi na jednym formu, na ktorym dziewczyny chudly po 5 kg w ciagu pierwszych 5 dni pomyslalam sobie,ze cos jest nie tak :P @ babajka niektorzy pisza, ze mozna pic cole light inni, ze mozna ale szklanke dziennie. Podziwiam wytrwalosc i gratuluje wagi. @dziewczyna taka jedna dzieki za pocieche i tez gratuluje spadku :) Przede mna smutny rok bez alkoholu ;)

Widzę,że jesteś na naszym:classic_cool:topiku:)Pomożemy Ci przebrnąć przez "zawiłości" diety.Dasz radę:D

Gość ważne że ci się chce
ja tez nie chudne czy jest to zwiazane z tym ze rzucilam palenie?? Kiedys juz byłam na dukanie 2 lata temu wczesniej zrobiłam 13 dniowa diete kopenhadzka i na dukanie schudlam w 3 miesiace 15 kg teraz jestem od poczatku miec i waga sie waha raz 1-2 kg mniej raz tyle samo...

Gość ważne że ci się chce
zapomiałam dodac ze byłam tylko 5 dni an I fazie i dodtakowo cwicze na silowni, mam spora mase miesniowa pod tluszczem.