Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aluap007

szybka redukca - potrzebue pomocy

Polecane posty

Witam Wiem że istnieą prawidłowości ktore należy stosować gdy chce się przy ćwiczeniach doprowadzić do szybkie redukcji, co należy jeść a czego unikać. prosze o przykładowy jadłospis i ćwiczenia

witaj,ja jestem na diecie beztluszczowej od rowno tygodnia. spadlo mi 1,5 kg. oczywiscie cwicze wieczorami brzuszki, rowerki, nozyce itp. moj jadlospis wyglada tak: sniadanie: - 1 kromka chleba pelnoziarnistego - 2 jajka ugot. na twardo - 2 plasterki szynki z piersi indyka II sniad: - jablko, czy marchewka obiad: brokul lub kalafior - filet z piersi indyka lub kuraka (gotowany lub smazony na golej patelni podwieczorek: - jogurt naturalny lub smakowy 0% z otrebami kolacja: - tatar, lub sledz marynowany - moze byc tez makrela - 1 kromka chleba pelnoziarnistego Ja jade na takim jadlospisie, oczywiscie nie jem codziennie tak samo, przestawiam sobie te posilki, cwicze wieczorami i pije 1,5 l wody dziennie i to chyba wszystko :) Trzymam kciuki!

byłam na takiej diecie ale potem dostaje takiego ataku żarcia ze nie moge się pohamowac rzucam się na wszytko... musze widziec szybkie rezultaty by wytrzymac....

niestey nic nie dziala w ekspresowym tempie, trzeba miec duze samozaparcie i dzialac!! Ja jestem z rodziny wilkow dlatego ciezko mi jest bo kocham miesooo ale jak narazie spisuje dobrze :) Daje rade.

nie łącz bialek i weglowodanow i miedzy posilkami miej 3-4 godziny przerwy nie pij w trakcie posilku tylko pare minut przed, owoce jedz osobno i nie na noc, dobrze jest zjec syte sniadanie,csredni obiad i marna kolacje podgryzaj marchewke, brokuly pij wode, zaparz dzban herbnaty czerwonej i pij caly dzien gwarantuje ze nei bedziesz tak bardzo glodna aha i nie mysl o jedzeniu i ze sie odchudzasz

Gość mnmnmnmnmnm
Przeczytaj artykuł i sama się domyśl. Nikt nie da ci recepty, są tylko ogólne wytyczne

Gość mnmnmnmnmnm
Atak głodu to reakcja obronna organizmu. Jeśli nie możesz obejść się bez chleba dodaj do niego chociaż trochę masła NIE MARGARYNY!!! Jajka i mięso możesz jeść pod każdą postacią (np z warzywami). Ja na twoim miejscu odpuściła bym sobie gotowe wędliny bo pełno w nich chemii. Wyrzuć z domu cukier żeby nie kusił. Jak chcesz zjeść jogurt to szerokim łukiem omijaj te które mają "0%", tłuszcz w nich zastępują mąką. Jak kupujesz jedzenie zwróć uwagę na to by węglowodanów nie było za dużo.