Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdynarzeczona

JAK SIĘ WAM OŚWIADCZYŁ?

Polecane posty

Gość nigdynarzeczona

Dziewczyny napiszcie jak to u was wyglądało. Bardzo mi zależy na ośwadczynach takich po 30 ale będe wdzięczna za wszystkie wypowiedzi!

Gość nigdynarzeczona
Czy było romantycznie czy raczej zwyczajnie?

Caly dzien spedzilismy ze soba nie dal poznac po sobie ze będą zaręczyny;p wieczorem zapytal mi się co robie. Ja na to ze się kapie on ok po 10 min czy już się wykapalam ja na to tak po 30 min stal w drzwiach z kwiatami i piersionkiem;p poszedł do moich rodzicow pogadal z nimi i poprosil mnie o reke. A ja w pizamie rozczochrana on w gangu. Wyglądało to zabawnie;p

Gość elegancka kobieta z wykształce
mnie poprosił o reke ale najpierw wygonił do łazienki bym ją umyła

Gość nigdynarzeczona
Chciałabym coś wiedzieć na ten temat-bo może mnie to czeka niedługo.

Gość nigdynarzeczona
Czy jest jakaś szansa by się domyślić ?

Mój narzeczony z reguły zawsze się wygadał.. tym razem nawet przez myśl mi nie przeszło ze się oświadczy;) wiec nie można się domyślic ;p

Gość nigdynarzeczona
Niby chodzi o niespodzianke ale sie denerwuje. Ostatno sie pytał co bym powiedziala jak by mnie poprosił ,że niby bada grunt i tak dalej.

Gość nigdynarzeczona
Tak jak najbardziej :-) :-) Ale bym chciała do tego jakiś romantyczny nastrój.

ja myłam naczynia z turbanem na głowie (umyte włosy) w jakiejś powycieranej bluzce, rajstopach on mnie postukał po ramieniu odwracam się a on pierścionek i mi sie oświadcza myślałam, że padnę :D

Gość gfhbhftruh
jejku, ale wam zazdroszcze:) tez bym chciala miec 20 kilka lat juz i miec faceta, ktorego kocham:( a mam dopiero 19😭

Gość nigdynarzeczona
Ok. Tylko nie wiem kiedy to nastąpi.Nie wiadomo czy dopiero o tym myśli czy już poczynił jakieś przygotowania?

Gość gfhbhftruh
ja bym tak nie chciala, ze przy zmywaniu, czy jak bym sie kapala, tylko ze jestemy na spacerze, na jakies łące, czy lesie, albo na zwyklej ulicy ..jest ciemno, nad nami latarnie.. ah :(

przejmowałam sie później trochę, że wyglądałam jak potwór w najważniejszej chwili mojego życia:P a on mi powiedział, że właśnie taką mnie kocha najbardziej, w ubraną w zwykłe rajty, bez makijażu, nieuczesaną, że bierze mnie taką jaka jestem :)

Gość moja kolezanka tak samo
sioedziala w domu w rociagnietych ciazowych ubraniach (7 meisiac) oglada TV a tu przychodzi jej ukochany z peirsionkiem i pyta sie czy z aniego wyjdzie. szcrze to dla mnie to sa beznadziejne zareczyny, no ale moze w sumie nie wazne jak ,wazne ze ;-)

Gość moja kolezanka tak samo
kazdy nick tak laki sa ''uklepane'' , nie ma to jak stanie przy zlewie ;-) hahahahahahaha ....... :-D :O

Gość nigdynarzeczona
Z tym zmywanie to może i dla facetów to jest romantyczne i podkreśla tak jak napisałaś -bierze cie taką jaka jesteś- Kurcze musze uważać by nie zmywać jak jesteśmy razem Ha Ha HA !

Gość szczęśliwa narzeczona255
To witajcie w klubie :) Mój oświadczył mi się kiedy byłam w dresie, codziennej bluzce i zero makijażu :) Wrócił do domu, ja akurat malowałam paznokcie i stóp i byłam pochylona a on podszedł do mnie z kwiatami (bukiet słoneczników) uwielbiam je i zapytał, czy spedze z nim reszte zycia - nigdy tego nie zapomne :)

szczęśliwa narzeczona255- no nie mogę ;p. a myślałam ze to tylko w mojej rodzinie sa przypadki oświadczania się w takich momentach ;p

Gość nigdynarzeczona
A ja tak nie lubie zmywania---Cóż czego sie nie robi z miłości:-)

e tam, najważniejsza jest siła uczucia a nie miejsce :) trochę mnie śmieszy to idealizowanie zaręczyn najważniejsze jest wyznanie, to że facet Cię kocha i jest pewien, że chce z Tobą być zawsze reszta to dodatek poza tym ... atutem zaręczyn w domu jest to, że zaraz po nich może mieć miejsce gorący seks:P