Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chce miec prace

Gdzie w Polsce wyjechac do pracy?

Polecane posty

Gość Chce miec prace

Mieszkam na wsi, planuje wyjazd do pracy. Gdzie szukac, w jakim miejscu w Polsce najlatwiej o prace? Z tego co slyszalam od znajomych w Warszawie nie jest juz tak latwo o prace. Prosze o odpowiedzi. Mam wyksztalcenie wyzsze z pedagogiki resocjalizacyjnej.

Gość a po co w Polsce
jak znasz jezyk to nie mysl duzo i zagranice

Gość pracy i tam moze jest
ale za ile same gowno dostaniesz, i ile oszczedzisz sobie z tej wyplaty po oplaceniu mieszkania rachunkow i jedzenia itd

Gość Chce miec prace
tu gdzie mieszkam cudem jest dostac parce za 900zl. Musze gdzies wyjechac. Jak znalezc legalna prace za granica? Pytalam znjomych czy ktos by mi nie pomogl z wyjazdem, sa tacy ktorzy kilka lat temu wyjechali. Boje sie jechac w iemno. Moze jakies rady co do wyjazdu.

Gość tak sie zastanawiam...
może spróbuj przez agencję?

Gość uhcudfv
Moj brat z zona przeniesli sie po studiach do Warszawy (oboje skonczyli politechnike), bylo to 11 lat temu. Teraz maja wspolnie ok 15tys na reke i zyja jak paczki w masle. Wlasne, splacone mieszkanie i sluzbowe samochody. Ja mieszkam w USA, zycie duzo wygodniejsze niz w Polsce, ale dostalam sie tu przez przypadek, bo wyszlam za Amerykanina. Sama nie zdecydowalabym sie, bo poczatki sa podobno bardzo ciezkie. Ja probowalabym w Polsce, jesli nie jestes ustawiona za granica i nie masz do kogo jechac, bedziesz robic najgorsze prace, nie warto. A i zawsze w duzych miastach jest latwiej niz na wsi, wszyscy moi znajmi z wyzszym wyksztalceniem uciekli do duzych miast i swietnie sobie radza, ty tez tak zrob lepiej na tym wyjdziesz. Nie wiem jak jest teraz, ale kilka lat temu mozna bylo sie ustawic.