Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabka mala

rodzina meza

Polecane posty

Gość zabka mala

to koszmar z ulicy Wiazow,ci ludzie sa tak falszywi zaklamani i wredni ze gdyby mogli to dawno by nas zlinczowali,tylko niewiem za co ,bo zyjemy swoim zyciem,sami pracujemy,utrzymujemy sie,zaczelo sie nam dobrze powodzic,skad w ludziach tyle jadu i zawisci.Przed slubem milutcy ,slodcy a teraz banda jakis nawiedzonych maniakow,prym wiedzie ocywiscie tesciowa ktora wszystkimi rzadzi,a kazdy jak ten glupek kiwa glowka ze sie z nia zgadza,skloca nas ,i opowiada bajki ,odcielismy sie od nich .bo ilez mozna zniesc jak ktos cie obmawia,i dogaduje i krzywo patrzy.

Gość zabka mala
chyba jest na odwrot

Gość to ty jesteś kobietą?
żyłam w identycznym układzie, odeszłam kiedy teściówka zaczęła na mnie niemal krzyczeć jak zobaczyła moje osobiste rachunki za prąd i wodę :o 🖐️

Gość sdzfsfdsgdegergh
teściowa nawet najcudowniejsza dobrze jak jest daleko....moja mieszka 175 km od nas na szczescie...podobnie jak cała rodzinka męża, mam spokój, wizyta ich u nas raz na rok :-P

Gość zabka mala
to tez chyba jakas nawiedzona

Gość ola57321
A co na to Twój mąż?

Gość zabka mala
Zawsze byl razem ze mna i nigdy nie stanol za nimi,matce powiedzial wprost ze ma sie od nas odpierdolic i przestac szkalowac bo straci syna i chyba jej sie to udalo.