Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zalza123

zdrada

Polecane posty

Witam, od kiedy urodził się synek miedzy mną a mężem się pogorszyło, ciągle się kłócimy.. Juz mnie nie pociąga, kiedy chce się zbliżyć, to go odpycham. Najgorsze jest to, ze zaczynam się zastanawiać jak to by było z innym.. Czy wy tez tak macie czy to ze mną jest coś nie halo...

Kurcze . Na pewno wiele kobiet tak ma . Ja miałam okres , że brzydziłam się pocałować tego mojego chłopa . Jednak to przeszło . Może jest za mało czuły ? Za mało Cię wspiera ? Nie wierzę , że takie odczucia masz ot tak po prostu . Musicie to rozwiązać . Pomyśl czy jesteś tego pewna , że już''go nie chcesz'' .

Może pojedź np.do mamy na kilka dni (jeśli możesz) i zobaczcie jak to jest bez siebie nawzajem . Może to coś zmieni

nie wiem moze masz racje, maz calymi dniami siedzi w racy a ja z malym sama w domu. niestety tez nie mam ochoty na zadne calusy, nawet przytulenie, poprostu odzuca mnie od niego. Nie chce od nie go odchodzic, jestesmy 1,5 roku po slubie, mamy rocznego synka.

Rozłącza czasem bardzo dobrze robi . Odpoczniecie od kłótni , Ty się odstresujesz i nie będziesz ciągle sama . Albo po prstu pogadajcie sobie na poważnie co z tym wszystkim zrobić . I od razu daj warunek , że jak zaczniecie sie kłócić to wychodzisz i tyle .

dziekuje za rade, chyba tak zrobię. moze rzeczywiscie lepiej jak troche od siebie odpoczniemy, a ty dlugo mialas taka niechec do meza? Co do kłótni to na pewno się rozmowa z nim tak skończy...

ok 3 miesiące przed i 2 miesiące po porodzie . Potem on wyjechał na 4 tygodnie za granicę i wszystko się między nami zmieniło .