Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TESCO TESCO TESCO

OSZUKALI MNIE W TESCO!!!

Polecane posty

Gość TESCO TESCO TESCO

Chciałam zeby dała mi sera Morskiego za niecałe 13 zł kg, a Ona mi dała ser ale inny i dopiero teraz patrze na paragon a Ona mi zapakowała ser za 26 zł za KG!!!!!! Chyba zaraz pojde z tym serem i paragonem i reklamuje!!!!

Gość TESCO TESCO TESCO
Poszłam! Oddali mi pieniądze! :) Ale Qurna, tak sie cieszyłam ze zrobiłam zakupy w 30 minut, a załatwianie tej reklamacji trwało 40 minut!!!

na takie rzeczy patrzy sie jak dostajesz ser do reki, a ekspedientka pewnie nie uslyszala albo sie pomylila - na pewno nie chciala Cie oszukac bo i tak z tego ona nic nie dostanie

Gość TESCO TESCO TESCO
To nie jest prowo! Babka dała mi tego taniego sera, ale złą etykiete przyczepiła, zamiast ser morski był ser gouda... eh... jeszcze Ona stała przy mnie w czasie reklamacji i sie przyznała, ze mogła sie pomylic (kończyła wąłsnie prace).

do tego pewnie kupiłaś 4 plasterki sera - więc zaoszczędziłaś tak na oko coś koło 2-3 złotych ;) jestem pod wrażeniem - ile potrafisz zaoszczędzić w 40 minut + dojazd do sklepu ;) :classic_cool: 🖐️ Jesteś boska!

Gość TESCO TESCO TESCO
zaoszczedziłam 11 złotych :) sorka ale kupiłam ponad 1 kg sera i policzyli mi 26 złotych zamiast 15!!! To jest róznica. Dobrze ze mam blisko do Tesco.

Gość TESCO TESCO TESCO
poszłam pieszo, bo byłam taka zdenerwowana ze pewnie bym jeszcze stluczke miala... ;)

ooo faktycznie - aż się dziwię że nie wyszłaś ze skóry.... ;) ja to w takich sytuacjach biorę pogrzebacz o ręki i jeszcze zanim otworzę usta już leję ochroniarza :classic_cool: albo kasjerkę 😴 albo kasę :classic_cool: zależy co stoi bliżej wejścia :classic_cool: 🖐️

Gość TESCO TESCO TESCO
dobrze, ze mozna taką sytuacje obrócić w żart, ale niech to będzie lekcja dla wszystkich a nie tylko dla mnie... zawsze patrzcie na kase jak Was kasuja i czytajcie paragon zanim wyjdziecie - a nie po wyjściu w domu ;) Eh... ten jeden raz nie patrzyłam i straciłam tyle czasu...

Gość zdezorientowana Ala
pracowałam w tesco pare lat temu jeszcze na studiach ...wazyłam cukierki warzywa ,był WYMÓG -orżnąć klienta ! i tego uczą na szkoleniach..życie

Gość marcinow
a ja myślę, ze ekspedientka miała na uwadze twoje dobro i zdrowie, dając ci ser za 26 zł, a nie jakiś sztuczny chłam za 13 :-O co to za ser za 13 zł???? bleee powinnas jeszcze jej podziękować :-P

Gość uhcudfv
To oni robia to specjalnie? Chamstwo.

Gość TESCO TESCO TESCO
ale Ona zapakowała tani ser a dała etykiete drogiego! :) Takze tylko etykieta była zła, a ser ten co chciałam.

Gość marcinow
ach to tak! oszukała cię! masakra! dobrze że poszłas, co za chamstwo czemu kupujesz taki syfny ser? nie szkoda Ci zdrowia? przeciez ser za 13 zł kg to zabarwiona kupa gówna :-O sory, ale tak jest

Gość TESCO TESCO TESCO
Mąż kiedys pojechał do REALA po kawe. Była promocja a On czasem potrzebuje zeby dawac w prezencie za przysługę transportową towaru, no wiec kawa była po 20 zł (Jacobs Rozpuszczalna) No i włozył sobie do koszyka dwa kartony po 6 sztuk, czyli razem 12 kaw. Był na tych zakupach z naszą córką i była to sobota, wiec był ruch. No i na taśme wyłozył jedną kawe, bo pomyslał ze Ona wpisze na kasie ile ma sztuk ale jedną przeskanuje - co z tego wyszło? Przeskanowała jedną i nie zajrzała do kosza, wiec mielismy 11 kaw gratis :) hehe Najlepsze jest, ze On nie zrobił tego specjalnie ! :) No i potem mówi ze takiego zwykłego Kowalskiego by nie oszukał, ale te PIJAWKI to nie ma skrupułów.

Gość TESCO TESCO TESCO
marcinow - to ser dla Teściowej ;) Zamówiła ;)

Gość marcinow
acha dla teściowej :-D to niech je, smacznego :-D

Gość TESCO TESCO TESCO
marcinow - przekaże ;D

Gość wLwLwLwL
To ja ide do tesco i Reala :)

Gość TESCO TESCO TESCO
Dzis poszłam do Biedronki i mnie nie oszukali ;) hehe

Gość Ula Ola
Autorko mnie też oszukali w ten sam sposób i też w TESCO!!! Kupiłam ser na promocji (ok 10 zł za kg, jakieś 30 deko) i zapkowała ten ser, ale naklejka była za jakiś ser za 40zł/ kg :O:O:O Tak więc TESCO chciało mnie oszukać na 9 zł. Myśleli, że się nie zorientuję, czy co? Oszukują też na takich produktach, jak jogurty - pisze, że jest 1.49 a przy kasie 1.69 !!!!!!!! Wkurwia mnie takie coś, bo ja się już tak nauczyłam, że zapamiętuję ceny i wykrywam oszustwa, ale jak ktoś robi zakupy na 2 stówy lub jakaś starsza osoba, to w życiu nie spamięta tego. A co do taniego sera - nie piszcie, że jest taki zły i że go nie jecie, bo niedobry jest jedynie ser seropodobny czy jakoś tak :) A jak jest ser w promocji 10zł/kg to wszyscy go biorą, wię c nie ściemniajcie. W Realu też mnie przedwczoraj chcieli oszukać. Wzięłam 2 szampony Syosss, wielka cena głosiła 11.99, a przy kasie nabili 13.99!!!!!! Tak więc chcieli mnie oszukać na 4zł :O Biedronka oszukuje z Colą Oryginal - jest cena 2.29zł, a w kasie się płaci 2.49zł!! Mówiłam o tym kasjerce i mówiła a to trzeba zmienić cenę, niestety dalej jest jak jest. W Kauflandzie też oszukują np. pisze że batonik 89gr a w kasie 99gr. Idę więc z paragonem po zwrot pieniędzy i należny prezent(jak głoszą napisy nad kasami w Kaulandzie) a baba mi z łaską i kpiną daje 10 gr, a ja do niej "a gdzie prezent"? To mi rzuciła czekoladą (napisałam skargę na nią). Z odzyskaniem należnych 5 zł za stanie w długiej kolejce też był wielki problem, chcieli zniechęcić czekaniem itp., ale się nie dałam i jeszcze ludzi namawiam z kasy , żeby szli po 5 zł:)

Gość heniutka od Bola
robie zakupy w tesci mam karte club card. Zrobilam zakupy za ok 200 zl, w domu patrze lezy bon na 10 zl, ktorego zapomnialam, z data konczaca sie tego dnia wlasnie. wracam do tesco pokazuje paragon bona, pytam czy moga mi te 10 zl zwrocic bo po prostu nie mialam bona przy sobie, ale ni chu chu... takze jak oni natna to ok, ale jak cos trzeba oddac to nie ma bata.

Gość Ula Ola
To trzeba było stanąć w kasie w kolejce i bezczelnie komuś sprzedać bon :D JAkiedyś miałam z 400 zł w bonach ui bezczelnie sprzedawałam w kasach :D A jedna wkurzona kasjerka, bo mi się trafił klient z zakupami na 300zł chciała go zniechęcić, że jak bonami zapłaci to faktury nie dostanie, to tamto, ale jej się to nei udało hehe :) Jak macie bony to sprzedawajcie komuś kto ma zakupów za tyle zamiast coś na siłę kupować

Gość TESCO TESCO TESCO
Ja raczej zapamietuje ceny więc raczej nie daje sie oszukać... ale wczoraj sie spieszyłam i klop... :) hehe No ale trzeba uważać. Wszedzie chcą zarobić, nawet jeden gorsik :)