Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HIKACHI

Nowy facet i seks ktory nie jest tym do czego sie przyzwyczailam

Polecane posty

Gość HIKACHI

Zaczne od tego ze ze wszystkimi moimi wczesniejszymi partnerami,w lozku ukladalo mi sie rewelacyjnie. Czulam sie swietnie,czulam sie pozadana ,wiedzialam ze wszytsko co robie niesamowicie ich rozpala,bylam pieszczona na kazdym kroku,kazda czesc mojego ciala byla zaangazowana w akt milosny..a teraz mam nowego partnera. Seks jest dobry ale za kazdym razem czuje sie nie atrakcyjnie. Nie bawimy sie przed samym aktem seksu,chwila calowania i on odrazu przechodzi do rzeczy..nie zadowala mnie,wrecz wydaje mi sie nawet nie chce mnie zadowolic w zaden sposob. Moje cialo poza oczywiscie ... jest czyms co w zasadzie nie istnieje dla niego. Ja chce dotyku ,pieszczot..Za kazdym razem kiedy proboje poruszyc ten temat,on mnie wysmiewa i mowi ze wymyslam,badz tez 'kochanie znowu pilas'?(Nie traktuje mnie powaznie ) Jest to dla mnie cholernie frustrujace bo Nigdy wczesniej nie mialam problemu z seskem.NIGDY Moje pytanie brzmi nastepujaco:Jak mam przekazac facetowi ze seks to nie tylko wkladanie penisa i probowanie nowych pozycji( co oczywiscie jest przyjemne,ale brakuje tutaj dotyku ,brakuje tych pieszczot) *jestemy razem pare miesiecy

Gość 645453
sama napisalas ze nie traktuje Cie powaznie,wiec po co to ciagniesz?

Gość HIKACHI
nie,chodzilo mi o to ze nie traktuje mnie powaznie jesli chodzi o moje proby przekazania mu co mi nie pasuje w lozku. Poza seksem uklada nam sie rewelacyjnie..

Gość marta_wrr
ale jestem fajna i mądra i cwana :)

Gość marta_wrr
każda część mojego ciała była angażowana w kat miłosny - o NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Gość marta_wrr
w akt of course

Gość HIKACHI
dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz!

Gość marta_wrr
jakie pytanie taki poziom odpowiedzi :)

Gość felicija
Powiedz partnerowi, ze potrzebujesz pieszczot, bo bez nich nie jest ci dobrze. Wyjaśnij problem łopatologicznie - jak nie ma pieszczot to nie jestem gotowa na przyjęcie penisa, najpierw musz e się "rozgrzać". Powinien zrozumieć.

są tacy faceci że nie rozumieją kobiet Oni są przekonani ze każda kobieta jest w orgazmie gdy poczuje penisa w pochwie Jeżeli on na twoje uwagi nie reaguje to koniecznie z nim skończ bo będzie tylko gorzej

Gość nowy_na_sztorc
chce cię wykorzystać, twoje jędrne ciało, rózową waginkę, zarośnięty srom lizac, i wsadzają do dziury kutaska, ale więcej mu się juz nie chce,