Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sysysysysyy

Co się ze mną dzieje ... Jak się wyleczyć ?

Polecane posty

Gość Sysysysysyy

Nie mogę spać ciagle myśle . Rzucił mnie Chłopak przez smsa po 3 latach w ciagu ego całego zasu bajerowal z inna mówił ze to być takiego teaz mniemolal i właśnie się z nią spotyka ... Przede mną chciał być z nią ale ona go nie chciala Zdałam sobie sprawę ze ciagle była ona a ja się zaangazowalam na maksa więc teraz przy wzrośnie 166 waże 42 43 kg ... Złe się czuje ciagle jestem zmęczona , becze nawet przy głupiej reklamie jak jest ckliwa wszystko mnie rozdraznia nie mogę jeść ciagle myśle i nim o tym ze ma mnie gdzieś ze jestem beznadziejna ... Jeszcze nie dość ze tyle waze to nie jem 3 dzień bo się dowiedziałam ze kręcą ze sobą ...dziś spalan tylko 3 godziny ciagle chodzę smutna i zdolowana nie jestem Jak kiedyś nie wiem co robić to trwa juz 3 miesiące ;( pomocy juz nie chce żyć

Gość Sysysysysyy
Mam 21lat więc nie jestem jakaś malolata..

Gość 21 to małolata
Pierwsze miłości są najtrudniejsze . Jak to mówią czas leczy rany. Guwnią z niego i tchurz że tak zrobił.

Gość nie rozumiem dlaczego...
ludzie oszukują siebie i innych i udają uczucie totalny brak odpowiedzialności

Gość nie rozumiem dlaczego...
przestań płakać, on i tyak ma gdzies twoje uczucia po co ci to ?

Gość 21 to małolata
Włśnie nie płacz tylko idż do przodu dużo jeszcze szczęścia cię spotka skoro jesteś taka uczuciowa. Zajmij się narazie sobą a ta prawdziwa miłość przyjdzie jak będziesz się najmniej spodziewała.:-)

Gość Sysysysysyy
Wiem ale ja nie potrafię żyć bo wszystko było podporządkowane jemu a teraz sobie to olal i próbuje to zrozumieć jak mu to wszystko szybko poszło jak tak można ..

Gość fdffgghhj
ja tez przezylam traumatyczna milsoc w wieku 22 lat, tez mnie olal, przeszlo po ok. 2 latach.... tylko czas