Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakamarek pod schodami

dobry krem po 25 roku zycia , jaki????

Polecane posty

Hej. Mam 27 lat i moja skóra niestety ale już zaczyna się starzeć. Widać pierwsze zmarszczki oraz ogolnie brak jej elastycznosci . Jest matowa i widać na niej takie wgłębienia mini-mini nawet po założeniu pudru . Mam sucha skórę . Bardzo prosze o poradę - jakieś dobre kremy oraz może jakiś zabieg kosmetyczny ?

hallo, hallo .. Nikt już kremów nie używa ???

Gość bonnitka
ja używam kremy biotherm aquasource, jest kremem silnie nawilżającym. Nawilża, zmiękcza skórę, szybko się wchłania, ładnie pachnie i likwiduje drobne zmarszczki. Na kremy typowo przeciwzmarszczkowe poczekam do 30. :)

Na typowo przecizwmarszczkowe typu kwasy, kremy z wysokim filtrem, antyoksydanty to 25 lat to jest najwyższy czas ;) Im wcześniej zacznie się zapobiegać zmarszczkom tym dłużej ich nie będzie. W jakim do ma być zakresie cenowym? :)

Gość xnxxmjxjk
sekretem na opoznienie stazenia jest nawilzanie. Polecam ci krem bambino, ten ochronny tlusty. dziala cuda, pieknie nawilza

Gość love_aaj_kal
Tak, przede wszystkim nawilżenie! Ja używam od jakiegoś czasu kremu nawilżającego z ecoplantu. Bambino był dla mnie za ciężki. Różnica w cenie jest, ale przekonałam się nie raz, że w twarz warto inwestowac. Pełną ofertę możesz zobaczyc na ich stronie Internetowej firmy. ecoplant-sklep, czy jakoś tak. Generalnie polecam.

Gość raaaanyy
bambino ma ciekłą parafinę = zaskórniki :O

Gość mikaMo
w "Przekroju" był artykuł, że jedyny krem LEKKO opóźniający efekty starzenia, to krem nawilżający (skórę należy nawilżyć), a każdy inny krem to chwyt marketingowy

Gość jiojo
Podejrzewam, ze masz po prostu odwodniona skore, wiec zmien styl odzywiania sie i zainwestuj w dobry krem nawilzajacy. Ja uzywam kremu Estee Lauder na dzien, nie pamietam dokladnej nazwy, ale zauwazylam, ze najwiekszy wplyw na wyglad mojej skory ma to co jem.

Gość b j bnnn
oczywiscie, ze to chwyty marketingowe. nalezy nawilzac, ja tez uzywam kosmetykow dla dzieci

mikaMo, to po lekturze "Przekroju" poczytaj np. to: http://www.femineus.pl/index.php?topic=7695.0 http://www.laboratoriumurody.pl/forum/retinoidy-faq,t278.html http://www.mediweb.pl/beauty/vad05.php Nawilżenie pomaga opóźniać zmarszczki mimiczne tylko i jedynie. Nie spowalnia starzenia się ani nie stymuluje odnowy skóry jak robią to kwasy, retinoidy i antyoksydanty (te ostatnie głównie spowalniają), i są na rynku produkty nie będące "chłytem matetindowym", a zawierające właśnie te substancje o silnym działaniu przecizwmarszkowym.

25 lat, to już blisko trzydziestki. dobrym pomysłem może być zainwestowanie w kosmetyki z kolagenem naturalnym. poczytaj na ten temat na stronie neolagen.pl lepiej kupić jeden dobry krem, niż trzy różne i się na nich sparzyć...

ja moge polecic beEco Flos-leku Doskonale nawilza, jest tylko na bazie naturalnych skladnikow - aloes, oluwa naturany kwas hiarulonowy cena ok 30zl

Gość asienkaasienka56565
ja uzywam z Lirene nawilzajacy

u mnie sprawdza się idealia z vichy. piękny zapach i dobra konsystencja-nie roluje się, ładnie się wchłania. Widocznie wygładza pierwsze zmarszczki i przywraca skórze naturalny blask

Gość McKay
Bardzo fajnie działa Anti Aging od Floslek. Używam od 22 roku życia i bardzo sobie chwalę.

Gość margerytka22
też poleciłabym coś z linii vichy, w zależności od rodzaju skóry. nie wiem co jest w tych kremach, ale można się uzależnić :D w pozytywnym tego słowa znaczeniu

Gość Tape777
Z czystym sumieniem polecam krem Anti Aging Floslek

Gość Include
Zależy jaką masz cerę. Jeśli tak jak ja masz problemy z suchą skórą, mogę polecić serię Hydro&Dry Control Efektimy. W końcu moja twarz wygląda normalnie.