Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaskkkoczona

Dziwne pytania na rozmowie kwalifikacyjnej..

Polecane posty

Gość Zaskkkoczona

Witam, byłam dzis na nietypowej rozmowie.. tzn jeszcze takich pytań nigdy nie dostałam:) 1. czy pani rodzina była karana? odp.nie. A gosc-> bedziemy to sprawdzac! 2. czy pasuje pani umowa zlecenie? 3. czy pasuje pani, ze wynagrodzenie bedzie pol na pol- czyli tez placone pod stolem. 4. jak daleko pani mieszka od firmy?:) najdziwniejsze było pytanie 3... Może ktoś miał takie pytania i wie po co zadaja takie dziwne?

Gość czy to praca
czy to praca w pożyczkach?

Gość a pytali czy piszesz
się na przyjmowanie doodbytniczo penisów panów z zarządu firmy?

Gość jdjdjkdkadjsk
Ostatnie pytanie to norma . Mnie pytano o czas dojazdu .

Gość Lwie oko
jesli bedziesz pracowac w banku to pytanie o karalnosc oczywiscie odpowiednie, ale Twojej rodziny nie sprawdzą zapewne, nie mozna sprawdzac kazdego kogo sie chce.. Jednak musza wiedziec ze nie posiadasz przeszlosci rodem z kryminału. Czy daleko mieszkasz od domu, w sumie nie głupie pytanie, bo jesli mieszkasz daleko to prawdopodobienstwo ze codziennie bedzies zutykac w korku jest duze niestety. A jesli mieszkasz blisko to zawsze mozna na Ciebie liczyc co tez fajne nie jest... Umowa zlecenie- smiac mi sie chce ale coz. Nie masz odprowadzanych składek ani swiadczen. Chyba ze sie myle i cos sie zmienilo ?? Wynagrodzenie pol na pol- jesli pracujesz na umowe zlecenie to zazwyczaj jest tak ze w umowie masz mniej ale do reki dostajesz wiecej. Dlatego wlasnie ze pracodawca wiecej na Tobie zarabia bo nie placi za Ciebie skladek i moze cos Ci "odpalic" :/ ....

Gość Zaskkkoczona
praca biurowa...;) zastanawia mnie pytanie, o to, czy zgodze sie na to zeby mi dawali pod stolem:) czy to byl sprawdzian asertywnosci:) czy tak wola "placic":)

Jasne, że wolą tak płacić i warto się na to zgodzić o ile oferta jest uczciwa, czyli np. kasa zaoszczędzona na podatkach i ZUSie do podziału... chociaż po połowie. Nie ma sensu wpłacać kasy do ZUSu, który jest bankrutem.

Gość MSka;)
pytanie 2 i 4 mnie nie zaskoczyło bo miałam takie same;)