Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarafirka2

hej, bardzo proszę doswiadczone dziewczyny odpowiedzcie na moje pytanie

Polecane posty

Gość zarafirka2

9 dni okres mi sie spoznia, od czterech dni mam mdłosci rano wymiotuje, opuchniete piersi, duzo siusiam.. robilam test, ale wyszla jedna kreska i druga mniej wyrazna.. jak pojde do ginekologa to on mi od razu powie czy jestem w ciazy czy nie? czy pobiera krew i dopiero po tygodniu

Gość zarafirka2
oj :) dziekuje, ale pytam jeszcze o to jak ginekolog stwierdza ciąże

Gość no i gratulacje jestes w ciazy
ta druga blada kreska jasno swiadczy o ciazy, to nic ze nie jest tak samo wyrazna jak testowa. Idz zrob sobie badanie bety - na 100% utwierdzisz sie w fakcie ciazy, a ginekolog oze jeszcze nie byc w stanie na USG potwierdzic ciazy.

tak wczesnej ciąży gin nie zobaczy na usg, ewentualnie zleci badanie krwi beta hcg i wynik jest zazwyczaj na drugi dzien

Lekarz nic Ci nie powie do 5-6tyg ciąży. Zrób sobie badanie krwi najlepiej na własną reke :) ale skoro test pokazał 2 kreski to znaczy, że jesteś w ciąży :)

Gość rositavargas
Sprawa wygląda tak: Idziesz do lekarza on zleca Ci badanie B-HCG które jasno i wyraznie powie czy jestes w ciazy i jaki jest jej wiek w przyblizeniu Na wizycie zbada ci szyjkę macicy (po jej kolorze i stopniu twardości powie ci czy mozesz byc w ciazy) Ja miałam to szczescie ze lekarz zrobił mi USG i moja 4 tyg. ciąża była widoczna:)

Gość zarafirka2
ile sie czeka na te wyniki krwi?