Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tereska_deska

dziewczyny czy ktos dowalil Wam kiedys jakis tekst ze

Polecane posty

macie male cycki, ze jesctescie deskami, ze nic tam nie macie... jak zareagowac co odpowiedziec? Sama mam male ale ja sie juz przyzwyczailam...

Gość raz mi się zdarzyło
powiedziałam mu, że nie jestem cielną krową i wykopałam ( z łóżka) :-D

Gość Gienekkk
Moje szczere wyrazy wspolczucia deseczki. Nie martwcie sie, zawsze mozecie zrobic sobie sylikony, Buahahahaha

Tak, ktoś mi kiedyś powiedział, że podobają mu sie moje piersi bo są takie fajne, malutkie. Załamałam się i zaczęłam szukać staników typu push-up, ale na mój rozmiar nie robią takich ;(

Gość yyyyyyyyyyyyy......
dziewczyny sa w tej gorszej sytuacji,ze u nich widac te cycki niestety........bo facet jak ma małego fiuta to może ściemniać,że tak nie jest,przeciez nikt mu w majtki nie zaglada .............cwaniaki zakichane co do tematu,jak mu się nie podobaja to niech spada na drzewo,znajdzie sie taki,któremu sie spodobają

Gość ołki dołkiii
ja bym powiedziała że małe jest piękne i nie przejmowałabym się tym jeśli to byłby ktoś obcy a jeśli chłopak to pożegnałabym go za taki tekst o desce....

Rhovannion co Ty mowisz, mialam kiedys zdj i raczej nie masz malych a raczej masz duze , i pisalas tez kiedys ze nie lubisz push-upow.... ja mam male naprawde..

Gość s@s@nk@@@@@@@@@@
ja ci którys tak znowu powie-to odpowiedz-ja mogę sobie zawsze naładowac tam silikon i będe miała takie jakie bede chciała-a ty z małym kutasem to juz nic nie zrobisz

Gość njjhhh
facet ogolnie nigdy mi tego nie powiedział...ale znajomi nieraz zwrocili uwage na temat moich cyckow ze sa małe i szczerze nie przejmuje sie tym wystaczy ze ja je akceptuje nie zyje z tymi osobami abym miala sie przejmowac ich opinia a gdyby facet mi tak powiedzil to bym mu grzecznie zwrocila uwage ze nie na nich swiat polega.. a staniki typu push nie dla mnie po co mam udwac ze mam cos wiekszego to tylko oklamywanie samej siebie i innych.

Gość ołki dołkiii
w ogóle bym się tym nie przejmowała bo to nie świadczy o kobiecości

Gość s@s@nk@@@@@@@@@@
to powiedz,ze za kilka lat ty bedziesz miała pomiędzy piersiami wisiorek , a ona pępek

Gość s@s@nk@@@@@@@@@@
to utnij rozmowę,ze nie bedziesz znizać sie do poziomu kogoś dla kogo jedynym osiagnieciem w zyciu jest duzy cycek i nie bedziesz z nia rozmawiać-bo normalni dorosli ludzi nie wysmiewaja takich rzeczy

Gość ołki dołkiii
tym bardziej ona się poniża skoro tak mówi to znaczy ze nie ma nic innego do zaoferowania jak cycki.... a to nie świadczy o kobiecości i atrakcyjności.... ja mam nieduże piersi a faceci oglądają się za mną bo jestem kobieca ładnie się ubieram i dbam o siebie :)

tereska_deska - Ale kiedyś mi tak facet powiedział i strasznie się zdołowałam, bo nigdy nie sądziłam, że moje cycki są za małe. A push-upy lubiła, póki mogłam znaleźć na siebie. Teraz już nie mogę na taki trafić, więc noszę zwykłe, usztywniane.

jako facet wolę duże piersi u kobiety. nie ma nic przyjemniejszego niz kochać sie z piękna dziewczyną i w miedzyczasie pieścić jej piersi które można objąć do ręki:)

Gość ołki dołkiii
Ty możesz lubić sobie duże ktoś inny małe... o gustach się nie dyskutuje... a jakbyś poznał fajną kobietę która małe piersi jest śliczna bardzo miła fajna wygadana ale ma małe piersi to dlatego przestałbyś się z nią spotykać ?

Gość ołki dołkiii
piersi to nie jedyna przyjemność w łóżku jaką kobieta może dać facetowi :)

Mysle ze nie warto sie tu przekomarzac bo ktos bedzie wredny ze bedzie mowil ze licza sie tylko duze cycki... a dziewczyny deski to nie kobiety.... nie wartooo....