Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemproblem!

nie wiem co robic!!!

Polecane posty

Gość problemproblem!

biore tabletki, dzisiaj jest1 dzien trzeciegi tygodnia, siegam po tabletki i zauwazylam ze wczoraj jej nie wzielam, a kompletnie tego nie pamietam, czytalam, ze jesli tabletka jest pominieta w drugim tygodniu to nic sie nie dzieje i nie wiem czy to moge liczyc jako 2 czy 3 tydzien, a wlasnie teraz wzielam 2 naraz. Niestety kolejna rzecz to to ze bralam antybiotyk i wiem ze zmiejsza on ochrone. Antybiotyk bralam od tamtego tygodnia w srode i w srode tez wspolzylam, jednak to byl stosunek przerywany, ale teraz ta zapomniana tabletka, myslicie ze moge zajsc w ciaze? wspolzylam tylko raz i partner nie skonczyl we mnie, piersi mnie bola od jakis 3 dni a do plamienia z odstawienia zostalo mi jakies 9 dni, dzieki za rady

Teoretycznie możesz zajść w ciążę ale w praktyce to wszystko zależy od organizmu. Najlepiej idź do lekarza on ci powie co robić bo na test jest moim zdaniem za wcześnie. Trzymam kciuki kochana !!!!

Gość problemproblem!
myslisz ze moge byc?:( w tym miesiacu chlopak nie dochodzil we mnie, do lekarza nie moge isc bo nie mam gdzie, ani kiedy jestem w obcym miescie

Gość problemproblem!
wiem ze to nie usprawiedliwienie ale ludzie bez zabezpieczen to robia i im sie udaje;(

nie panikuj moim zdaniem szansa na ciążę jest niewielka, jako że zapomniałaś tabletki tak na granicy 2 i 3 tygodnia to radze Ci nie robić przerwy między opakowaniami teraz

Gość problemproblem!
a ja wlasnie cche zrobic przerwe, wlasciwie przypomnialo mi sie ze to nawet nie byl stosunek przerywany

przy zapomnieniu tabsa w 3 tygodniu jest zalecenie w ulotce by nie robić przerwy, zapobiegnie to kolejnemu spadkowi hormonów w krótkim czasie i odblokowaniu owulacji tu nawet nie chodzi o to że zajdziesz w ciażę (bo bez wytrysku to mała szansa), ale o to, że po zapomnieniu tabletki, a potem po zrobieniu przerwy, możesz nie być dobrze zabezpieczona, chyba po coś jest podany sposób postępowania w ulotce

Gość problemproblem!
boje sie ze bede zyc w niepewnosci czy jestem w ciazy czy nie;(