Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noirkirka

Wspólny czas.

Polecane posty

Gość noirkirka

Drogie panie, jak spedzacie swoj czas z partnerem? Chodzi mi o pary mieszkające razem, o czas po pracy, w weekendy. Czy to normalne, ze wypoczywamy przed komputerami?

Gość ccvvbcbnbc
jak sie znudzlili soba to chyba normalne

to chyba normalne, że każdy człowiek (mimo bycia w związku/małżeństwie) chce czasem posiedzieć sam przy komputerze, poczytać książkę itd tak własnie wygląda zdrowy związek - jeśli osoby będące razem nie żyją życiem drugiej osoby każde musi mieć swoje pasje, swoje ulubione zajęcia jak będą cały wolny czas spędzać ze sobą - szybko będą mieli siebie dość

Gość noirkirka
U nas wyglada to tak: Poniedziałek, ja mam tańce, gdy wracam, to muszę iść spać, bo wstaję o 4.30. Wspólna kolacja i spać. Wtorek - on ma angielski, gdy wraca ja już śpię. Środa - jak w poniedziałek (ja aerobik). Po aerobiku oboje mamy tańce. Czwartek - jak wtorek. Piatek - znajomi. Po pracy - przed tańcami ja mam masę dokumentacji - nauczyciel. On z kolei naprawia laptopy, telefony, majstruje coś w samochodzie. rzadko kiedy mamy czas dla siebie. Weekend w sumie to chce się odpocząć. jest taki nasz, ale podczas weekendu sprzątamy razem, coś gotujemy, jakiś spacer czy film. zastanawiałam się jak funkcjonuje to u innych ludzi. Aż dziwne, że nie ma podszywów. ;)

bradzo roznie :) poza domem -znajomi,kino, spacer, zakupy,wyjscie na obiad, latem wycieczki --festyny itp. w domu-- gotowanie , sprzatanie,film, ja komputer\ksiazka on ps3 i od dzis xbox :P

Gość tghrsh
my w tygodniu oboje konczymy prace po poludniu, potem mamy czas dla siebie, każdy robi cos dla siebie. o 21 spotykamy sie razem w 1 pokoju i ogladamy filmy :)