Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniab83

Nie potrafię schudnąć

Polecane posty

Gość aniab83

Witam wszystkich serdecznie Nazywam się Ania mam 28 lat ważę 90 kg i mam 170. Od kiedytylko pamiętam niepotrafie uporać się ze swoją nadwagą teraz już otyłością. Jest mi cięzko niewiem co robić próbowałam juz wszystkiego. Ginekolog wykrył u mnie jajniki policystyczne mimo tego ze mogę mieć problem z zajściem w ciążę niepotrafię się pożądnie zabrać za zdrowe odżywianie. Pomóżcie( Edytuj/Usuń Wiadomość

Gość motylek 1985
Czesc! No do tego trzeba samozaparcia. Ja mam 172 cm i waze 69kg. teraz sie odchudzam ale nie stosuje zacnej diety... uwazam na to co jem... Kiedys wazylam78 kg i ginek. kazal mi schudnac.... To ty tym bardzirj musisz wez sie za siebie... poki nie jest za pozno.... Moze jakis dietetyk? Probowalas?

Gość aniab83
Byłam raz bo mnie na niego niesteć

Gość motylek 1985
A nie sa refundowani??? Troche mozesz pozekac... Jak sie sama nie zaprzesz to nikt ci nie pomoze.... Mozemy sie wspierac wzajemnie ale problem polega na tym ze cos musiwz robic.... Pierwsze kg poleca szybko ... wiec...? Co zrobisz? Wejdz na jakies fora... moze maja jakiegos dietetyka co ci pomoze...

Gość aniab83
Wiem ale to kosztuje dużo takich forów oglądałam

Gość 76rjjjjjjj
najszybciej schudniesz na intensywnym treningu 2-3razy w tygodniu sztuki walki. gwarantowane!(o ile nie bedziesz wiecej jesc)

Gość aniab83
Podaj jakieś namiary na siebie gg albo maila?

Gość aniab83
Purchaweczko21 podaj jakieś namiary albo odezwij się aniab83@poczta.fm

Gość papla999
Ja zapraszam Cię na nasze forum dieta.pl :). Znajdziesz tam wsparcie jakąkolwiek dietę wybierzesz, byle rozsądną. Bez opłat proponuję Ci grupy wsparcia o każdej porze :).

Aniu można mnie znalesc u mnie :) załozyłam temat. Narazie tam pusto :) Założycielko topiku, będzie dobrze, nie łam się, stopniowo wprowadz zmiany :) trzymam kciuki i życze powodzenia :*