Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Evangelina1990

Spaghetti :)

Polecane posty

Gość będziesz grubom świniom
:classic_cool:

mniam uwielbiam:) nie masz litości nade mną, zjadłbym se;p robisz z mięskiem mielonym czy z piersią ? bo u nas sie jada tak i taka - mielone leeeeeeeeepsze;p i sos boloński mniam;p

Maila mam wpisanego w stopce :P Wydaje mi się,że czosnek to podstawa :) sos bolognese z FIX'a :) Mniam :) Na to starty ser :) Chociaż mój mąż nie lubi z serem :P

jaka ja jestem głodna 😭 nawet pieczywa w domu nie mam :(:(:(:( chcialam zjeść orzechy to mi się dziadek do orzechów rozwalił. Jak pech to na całego :O

no nie bardzo :D czekam aż się matka ruszy i pojedzie na zakupy, ale w tym tempie to jej sklepy pozamykaja. W dodatku niedobry obiad zrobiła :O

Gość a ja jestem na diecie
i cały dzień o kefirze, pestkach dyni i serku wiejskim :(

skizto leniuchu już nie udawaj że tak do maturki zakuwasz:) bambosze na stopy i do Żabki po mrożoną pizzę idź zaraz ci przejdzie:);p

Aha ;) Musi się mama jakoś zmobilizować :) Córka głodna;) Ale pewnie jak sama zgłodnieje to zrobi te zakupy. Albo idź Ty sobie po coś do jedzenia ;)

buhahahahaah dobra jesteś:D nożyczki:D pomógłbym ci mam wprawę w rozwalaniu włoskich;p tylko ząbkami nie gryż szkoda takiej ładnej buzi;p

Evangelina ja na zadupiu mieszkam gdzie nawet diabeł spier dala stąd:D najblizsze miasteczko jest jakieś 12 km , tam jest żabka a mi sie autko zepsuło:( zjadłbym se jakieś mrozone coś typu Ristorante bo spaghetti juz nie mam siły robić;p

Przypomniała mi się reklama , która była pokazywana w telewizji już jakiś czas temu. Coś tam było "z sąsiadem u sąsiada kupować wypada". Reklama zabki. Jak widać daleko masz do tego sąsiada ;)

Gość papla999
A mi się marzy stek :(. Co za cholera no :(. Odkryłam sobie winko czerwone i tak mnie naszło :/ A w domu tylko jabłka mam i ser żółty :(.