Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiixxxiiiiiiiiiiiiii

smutno mi ale...

Polecane posty

postanowiłam wam się zwierzyć, że jeśli chcecie zmienić wiarę - a byłam oskarżana o to że sympatyzuję z Arabami to co powiecie na zombi? Bo USA toczy wojnę religijną teraz ale nie mają zombi powiem wam. U SIEBIE. Nie chcą np. Indian, a czemu? A np. wojna z Afryką za zombi. Czemu np. Indianie NIE MOGLI być, a Afryka może być. A np. przyjeżdża czarny do Afryki czy sprawdzają go czy stoi o zombi? Bo wszyscy na Arabów - a taki Afrykańczyk co wierzy w zombie. No przeciez to jest straszne. Może wojna się należy za to - a ilu Afrykańczyków w USA tak własnie wierzy i tyle. I co? I co z tym zrobić? Macie jakiś pomysł? To są moje zwierzenia.

Wiecie kto jest NAJMĄDRZEJSZY NA ŚWIECIE? Indianie. Indianie są tak mądrzy, ze nie macie pojęcia. Powiem wam ja bym najbardziej chciała być Indianką. Boże jak mnie by było dobrze jakby była Indianką i powiem wam CAŁE ŻYCIE marzyłam o tym żeby mieć włosy Indian i dostałam tych Indian tak, ze to się opisać nie da i tyle. No tak mi dobrze. I pieniądze na lekarza po matce mi pasują - normalnie chyba spać pójdę tak mi ciepło jakoś wiecie wszedzie mi ciepło i mam wszystko gdzieś zupełnie - taka historia powiem wam... ach Indianie , Indianie ... co ja bym dała żeby być Indianką. Ja mam nawet na sobie UBRANIA INDIAŃSKIE. Zobaczcie ile oni wyżej od Afryki - no teraz to ich zniszczyli, ale tak się będą wyróżniać na początku. Boże żebym wiecie na tego lekarza miała bo tak kaszlę to już naprawde mogłabym odetchnąć z ulgą, a tak? I tyle :(

Wiecie - możecie mi wierzyć lub nie - ja wiem jak myślał wódz indiański. Wiem to. I powiem wam no nie wzięli pod uwagę wojny od początku. Troche lasu mogli wyciąc. Możecie mi zadawać pytania. Ja jestem Indianka - jedynie , że mówię po polsku - piszę. Wiecie jakie to było moje marzenie - mieć włosy Indian. I mam je - i jestem jakby wodzem indiańskim ale w Polsce wiecie. Nie powiem wam jak myśleli. Swietnie myśleli. Ale tylko wodzowie i tyle. I patrzcie - jak oni myśleli? No jakoś myśleli. Kto zgadnie? I tyle :(

Wiecie bo mi tak smutno że muszę zerwać te zaręczyny z moim narzeczonym bo jeśli chcę mieć KOLEJNY zawód to muszę z nim zerwać bo co? Inaczej nie da rady nic i tyle. I takie rzeczy mogłabym pisać - myślenie wodza indiańskiego i np. w takiej biednej szkole jak uczycie to można iść do sklepu zachodniego w Polsce i tam kraść tak - zwłaszcza w brytyjskich sklepach i SŁUCHAJCIE do kicia was nie wsadzą. I tak ode mnie - no od Boga macie sklepy i możecie w nich kraść. Moze mnie też gdzieś przyjdą - NA WODZA INDIAŃSKIEGO i tyle. Za to, że taki koniec ma jedna historia zwlaszcza - no wiele historii ma smutny koniec, ale to jest takie coś, że nie wykryjesz, nic nie zrobisz. I zatrudniłabym się w takim sklepie, nakradnię i nic. PO PROSTU NIC i tyle :( Nie pasuje mnie wsadzić do kicia? A na zachodzie to samo. Bo wiecie najgorsza zbrodnia to myślałam złodziejstwo w sklepie co wy PIERDNIĘCIE najgorsza zbrodnia i tyle. Na ich produkty. Myślałam, że złodziejstwo. Co wy. No to cóz... wnioski sobie wysnujcie - pierdzieć nie wolno to wolno kraść i tyle :(

No tak - dobrze piszę. Jakie ja miałam szanse na sklep w Niemczech? Przestancie. Zobaczcie jednak jak wysoką kulturą była kultura Indian. Ile wyżej są w tym lesie od współczesnych Niemców. I zobaczcie jacy straszni Niemcy. A jakie oni mieli szanse na nawrócenie się kiedyś? CO WY - to samo co obecnie i tyle. Tacy misjonarze że ło matko. I wszystko mieli słuchajcie tak idealnie że to SIĘ W GŁOWIE NIE MIEŚCI no ale np. nie stali o Chiny i tyle. Ta Europa, ta budowa wiecie. I TYLKO TYLE. A na nawrócenie takie jak wiecie by potrzebowali zero szans. Oni nawet krzyża nie dostali - książkę dostali. Co ich to obchodziło? Krzyż by musieli mieć i co dalej słuchajcie? I tyle. No właśnie... i ja jestem pół Induska i pół Indianka. No nie może być lepiej. I zobaczcie jestem wyżej od Niemców obecnie jako pół Indusa i poł Indianka. Wystarczy pół i pół i jestem powyżej Niemca. Cały Indianin z Niemcem - bez szans Niemiec, Indus MIMO WSZYSTKO niżej - syfią strasznie, ale Indus stojący o Indianina wyżej od Niemca. O czym to świadczy? No sorry i tyle :(

Zobaczcie bo ja nie mam passu USa a USA mam - a czyje to USA jest? Weżcie i pomyślcie - gdyby ten Indianin zaczął walczyć OD RAZU. Bo oni się kładli na stosy. To jest skomplikowane bardzo ale to jest taka ucieczka przed wrogiem - zawsze było coś takiego jak zbiorowe samobójstwo i tyle. Jako obrona. Tylko wiecie no troszeczkę żle mieli wszystko i mogli tak robić. Ale co - brytole byli idealni? Książkę mieli. Nie daliby rady. WYPRAWA KRZYŻOWA by musiała być wiecie. I będzie się dowiem. No ode mnie nie i tyle. KSIĄŻKĄ jest to zakasowane i tyle. Statkami jak ich napadną, ale wątpię. No nie ode mnie i tyle. A książkę swoją będą mieć. Może ode mnie kto wie. Tak się złożyło wiecie a nie inaczej, że tak a nie inaczej się wszystko ułożyło lub raczej nie i tyle. Ale historia popatrzcie - wyprawa krzyżowa. Na nich trzeba było nasłać KRZYŻAKÓW słuchajcie i wtedy oni musieliby sie zastanowić nad sobą. Krzyzaków popatrzcie - biała szaty, czarny krzyż. No to by pomyśleli. I to samo co w Polsce tam. I krzyż by im został. A tak? Co im zostało? I patrzcie - jeszcze raz to samo i musieliby wiedzieć o krzyżakach w Polsce jacy byli, wiedzieliby to - zaczęliby walczyć - musieli wiedzieć że krzyżem w tych brytoli i najlepiej jeszcze Maryją i co? Czyje zwycięstwo W SUMIE? I tyle :(

Z punktu widzenia wiary i HISTORII bo sie oni historii swojej trzymali to Europa miałaby rację jakby wygrał z nimi jakiś zakon rycerski - np. krzyżacy i wtedy byłoby że Indianie się nie nawrócili, a tak? Oni w ogóle nie byli ZEWANGELIZOWANI czy nawróceni na chrześcijaństwo. W ogóle. Oni Biblię mieli czytać. Św. Franciszka wymyślili na budowę - reszta bez sensu. Co wy szans nie było ich nawrócić - nie ten skład. Te zwierzeta, te szaty. To by cos dla nich znaczyło POŁER , a tak? Jakieś tam gnioty las wykopują. No to najpierw zasypiali, a pózniej co? I tyle :(

Patrzcie jaka ja się zrobiłam żebym nie musiała wyjeżdżać na ten pieprzony umysłowo Zachód - jestem PTAKIEM - PTASZYCĄ można powiedzieć i powiem wam - tyle jest zajęć ciekawszych niż te CHORE NA ŁEB prace na zachodzie, gdzie w ogrodnictwie przegrałam ze SKLEPEM Z PENISAMI. Czemu ta Śmieszka tam nie sprzedaje i tyle. Przecież to jest była prostytutka z USA. I ja muszę jechac w TAKIE TOWARZYSTWO bo naprawdę nie mam ciekawszych rzeczy do roboty w Polsce. Siedzieć tam i pierdzieć i jeszcze dupę wylizywać gościowi który matury zdać nie potrafił normalnie bo wsadzał lasce w dupę zamiast na dupie se siąść. Tyle mnie to obchodzi wszystko wiecie. A oni wiecie maja tak nasrane w głowach, że to się w głowie nie mieści. Cała ta rodzina królewska - może ten książę Karol dostanie jakiejś sraki i umrze jak na przykład zawiści jednej cioci mojej w rodzinie. Bo jacy oni są? PO PIERWSze porównują się ze zwykłymi ludzmi i np. mam kogoś kto przeżył a nie powinien i wiecie oni takiej osoby szukają, dziwią się i tak dalej i np. za jakiś czas jak nie chcecie się im poddać to wysadadzają was w luft i jak nie dostanę kasy to dlatego że po prostu ostatnio nikt w luft nie wyleciał. No to pojadę do ogrodnictwa z penisem na głowie i je wysadzę i będzie pasować. Bo ten gość wysadził w luft na polecenie ojca wiecie mieszkanie matki kochanki nieżywej tego młodszego brata z liceum , która się powiesiła i teraz jest bardzo wysoko i to jest władza i to też i ja nie chcę z tego pieniedzy - nic wspólnego tylko zobaczcie CZYŚCIUTKO bank , z państwa do państwa i tyle. I jako PTAKOWI DRAPIEŻNEMU proszę mi przysłać kasę na weterynarza, żeby nie było, że np. nie stoję z rodowem o niemieckie pozycje seksulane od zwierząt. Nie musżę bo jestem PTAKIEM DRAPIEŻNYM, ale o ten sklep z penisami to w ogóle. I wiecie - idżcie sobie do sklepu w pracy od grupy - najpierw spożywczy, a pózniej co? Nago penisy? I co dalej pasuje z tego? Następny spożywczy, tak? Bo ja żle stałam w pracy. Ja stałam IDEALNIE i koniec. Jeszcze na Farela jak ANIOŁ byłam ustawiony - anioł na nocce. I tyle. Bo zobaczcie całość była taka, że mogłam po 1 dniu na pięcie sie odwrócić i odejść. I co by mi zrobił. I to było najwyżej jak można było - 1 rela. I co? Czemu on tak dzwonił? Z tego. Bo zjadł opłatek BEZCZELNIE i nie umiał postawić na człowieka, a ja postawiłam na człowieka - co prawda wszystko było inaczej, ale wiedziałam, że Gunar nie ma szans. Całość była straszna - gdybym wiedziała jaki DOKŁADNIE jest - o matko. No ale wiecie... i tyle. I co? Z tego człowieka którego kiedyś widziałam mogę odejść od niego zawsze kiedy chcę i tylko ta postać mnie trzymała - on ci nic nie zrobi. Co prawda wiecie jakby wam to napisać - nikt mi nie mówił że mam tam siedzieć, ale miałam że mi nic nie zrobi i tyle. Taki aggressive zwierz jakis i tyle. Ja ptak na niego drapieżny - brak kontaktu i tyle. Np. sęp - padlnożerca - za całość. I tyle :( I koniec :( Nie umie się zamienić w ptaka. Lepsze to niż 2 penisy w ręku - też chcę wyglądać choć tam i tyle. A świnia mi w walizce grzebał, adres mi poleciał. Nic ciekawego, absolutnie - wręcz przeciwnie :( I tyle. A se go zeżryjcie - smacznego dosłownie :(

Patrzcie co z tego wynika - że Angole NIE ZNAJĄ swojej historii bo dadzą mi pieniądze I DOKŁADNIE mają Unię zobaczcie i liczy im sie tzw. Imperium brytyjskie. A nie dadzą mi pieniędzy - nie ma imperium brytyjskiego. Niech dadzą choć na ochronę przyrody jak mają w zadku wiecie moje leczenie i chore nogi. W końcu wszystko przez doktorat zbyt obszerny. No choć tyle i koniec... jakaś renta czy coś - państwami niech sobie lecą. Przecież zawsze będę ekologiem, przyrodnikiem. Indianka - to ekolog od razu wiadomo. Ja jestem ptakiem drapieżnym , nie muszę się tam zgłaszać. Moja matka ma ich dawno gdzies - chyba to rozumieją. Takie życie - dajcie spokój. A ci jej rodzice - no wybaczyła im wszystko, ale po prostu sie z matką nie umiała dogadać bo ją podkradali i tyle mądrego robili. Ale pracowali uczciwie i koniec :(

I zobaczcie - co wynika z mojego listu, że np. rodzina królewska powinna napisać do UE żeby im dali na jakieś wykopki. W Polsce tyle rzeczy się dzieje - np. dinozaury takie coś - no to niech pokopają trochę w tej WB. Dlaczego tylko w Polsce? A czemu nie gdzie indziej? Tam napisać papiery, że forsy nie mają i troszeczkę wykopków i zobaczcie - WB należy do UE tak. Poprzez np. kasę na dinozaury czy coś tam. Takie coś - no niekoniecznie takie, ale ciekawe rzeczy. Bo jak oni nie mają, zeby np. muzeum zasponsorwać to do UE, zeby zaplacili i zobaczcie TAKI CZYN i już mogą mówić,że królowa Wiktoria była WIELKĄ królową i wszystko gra. I historia brytyjsko -francuska i dramat Diany - na pewno przypadkowy i tyle :( Nikt nie poszedł siedzieć - jak zwykle i tyle :( Ciekawe czemu :(

Bo wiecie tak ta UE jest tylko w Anglii od kościoła anglikańskiego. A jedno pismo o np. sponsorat archeologii i już są w UE OD RODZINY KRÓLEWSKIEJ i to się historycznie liczy i tyle. A ja to piszę, żeby sobie przemyśleli jak mogę sie czuć w wieku 36 lat ZEBRAJĄC o grosz dla siebie. I tyle. OD NICH dosłownie. bo to oni wygrali te pieniądze. Oni i cokolwiek z kasą. Ja na nich jestem sępem, a oni? Matko - żeby oni byli tym sępami. No chyba są. Ale to padlinożercy. Zależy co jedzą - reszta mnie nie obchodzi. Jak tak jedzą no to im można współczuć bo wiecie w końcu TYLE KASY a mi pozawiszczą, ze ze starego kartofla frytki se zrobię czasem i tyle. Bez tych garnków, z tym rodowodem na Hitlera ZA WŁOSY na głowie i tak dalej, z tym 1 groszem Otta męza mojej matki. No chcielibyście tak wyglądac w tej WB? Z tymi powieszeniami w szkole matki? Z tymi zwolnieniami dyscyplinarnymi? Z tym wyciętym lasem. A ta słynna moralność angielska chybaby mnie zabiła i tyle :( Dajcie spokój. No właśnie moralność czy dwulicowość - to NIEWYJAŚNIONE. pl. Tylko tyle :(