Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja tak pytam.....

plener....

Polecane posty

Gość a ja tak pytam.....

Hej;) Szukam jakiś fajnych pomysłów na plener;) Mamy super kamerzystę,który ma głowę pełną pomysłów ale...patrząc na filmy to każdy plener jest podobny.... my mamy klika swoich ale szukamy coś "odlotowego" (niestety nie mamy balona,żeby odlecieć;) ) proszę podrzućcie jak możecie coś fajnego;)

W starej stodole,podupadłym gospodarstwie rolnym,ogólnie na łonie przyrody..To fajne miejsce na plener.Niestety tylko gdy jest ciepło i..słonecznie

Gość blindseeker
Jakbyście mieli balon, to polecam plener w balonie, o świcie na równinie Serengeti.

Gość Balon, to fajna sprawa.
Zobaczcie http://www.wyjatkowyprezent.pl/lot-balonem - aż dziwne, że się na tym forum jeszcze nie ogłaszał. Cena 2 tysiące, może nie jest mała, ale film nakręcony nawet komórką z takiego lotu, dla mnie byłby piękniejszy, niż profesjonalna produkcja najlepszej ekipy telewizyjnej, kręcona w jakimś błocku. Wyobraźcie sobie, po obiedzie za salą weselną wyrasta balon, do którego wchodzą młodzi. Balon odlatuje. Oczywiście po kilku godzinach młodzi przyjeżdżają na dalszą część wesela. Czy może być coś bardziej romantycznego i zapadającego w pamięć?