Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumna mama :):):)

Ale jestem dumna ze swojej córeczki:)

Polecane posty

Byłam dzisiaj na zebraniu u swojej córki ( ma 5 lat i chodzi do zerówki ) i wyszłam dumna jak paw:D jest grzeczna,zdolna...dorównuje dzieciom sześcioletnim z którymi jest w klasie:) Byle nie zapeszyć:)

Gość K katolicki - afery
a na religie chodzi?

Gość oeirjfjjf
Miło usłyszeć że są na świecie zdolne dzieci:) ale warto dodać że dobrego towaru nie trzeba rekklamować .........zwłaszcza na kafe .

nie masz ochoty to nie czytaj...a jak cie urzekła to super:D chodzi na religie

Gość Annaaaa-
ale w wieku 12-13lat bedzie mądrzejsza od mamy a sex bedzie na porządku dziennym,a ilu bedziesz miała zieciiiiiiiiiiii

Gość żarłaczkaa
duma mama gratulacje, fajnie jest mieć mądre dzieci, a nie głąby za które trzeba świecić oczami i prosić żeby zdały do następnej klasy. powodzenia dalej życzę :)

Gość kkkaaaaliiiinaaa
zdrac sztuczki jej wychowywania....gratuluje

Gość o kurde jaka wiocha
na religie chodzi, indoktrynacja od małego.

Gość angeloveee
zdrac...o zesz, co za poziom:O

nie stosujemy żadnych szczególnych sztuczek wychowawczych. nie rozpieszczamy jej,wie co jej wolno a czego nie,staramy się ją dobrze wychować a i ona ma chyba dobry charakter:). Moja teściowa mówi ze nie można mówić że się dziecko wychowało tylko że się je UDAŁO wychować...mam nadzieje że nam się uda:) na razie widać że idziemy w dobrym kierunku

Gość niuniek12345
Autorko szczerze Ci życzę abyś to samo powiedziała za 20 lat: że udało Ci się dobrze wychować swoje Dziecko/Dzieci, bo niestety najcięższe jeszcze przed Tobą. Powodzenia :)

Gość kmsgiazv fgjn
heheheheheh no masz powód do dumy :D Zaledwie po 2 miesiącach szkoły już tak pękasz z dumy :D:D:D Zobaczymy czy za 2-3 lata też tak będzie

Gość klaustrofobia
kretynki matki polki, najbardziej dumne s a te co ich dzieci ani ładne ani zdolne, heheh tobie tak sie wydaje, ze masz super dziecko, a prawda pewnie jest inna.Zauwazyłam ze matki narawwde zdolnych i ładnych dzieci s a skoromne i same nigdy nie powiedza tak jak ty autorko, to zwyczajnie nieskromne i nie obiektywne.. bo dla sciebie zawsze bedzie najjjjjjjjj

Gość iioo
ta i wszystkie maja mezow przystoinych, heheh

Gość kmsgiazv fgjn
I wielkie mieszkanie, tysiące na koncie :D idealne rodzinki

Gość to nie złośliwa uwaga
ale żeby móc się chwalić tak na poważnie, musiałabyś mieć córkę która prześciga dzieci w grupie a nie "dorównuje". Piszę na swoim przykładzie a bynajmniej nie mam powodów do chwalenia się. Otóż byłam pięciolatką wśród sześciolatków w zerówce i czytałam płynnie podczas gdy inne dzieci w najlepszym razie sylabizowały, liczyłam, najszybciej kompletowałam jakieś zbiory i podzbiory, i co tam jeszcze. Innymi słowy wyróżniałam się. Zatem czy można? Można. Pięcio i sześciolatki nie różnią się tak bardzo. W tym wieku widać już raczej wychowanie przez rodzica a nie fizjologiczny rozwój intelektualny. Jeśli więc chcesz się chwalić, to przysiądź z córką do czytania i innych rozwijających zajęć.

Gość jaagafafsfs
a czy dziecko musi byc ladne, zeby moglo byc zdolne!! kretyni sami sa na kafe :O gratuluje corki i zycze kolejnych sukcesów;)

Gość lo34
i mezusia , i fasolki pogratulij:) ide zmierzyc tempke

Gość o ksiecciu z baki
ale żeby móc się chwalić tak na poważnie, musiałabyś mieć córkę która prześciga dzieci w grupie a nie "dorównuje". Piszę na swoim przykładzie a bynajmniej nie mam powodów do chwalenia się. Otóż byłam pięciolatką wśród sześciolatków w zerówce i czytałam płynnie podczas gdy inne dzieci w najlepszym razie sylabizowały, liczyłam, najszybciej kompletowałam jakieś zbiory i podzbiory, i co tam jeszcze. Innymi słowy wyróżniałam się. Zatem czy można? Można. Pięcio i sześciolatki nie różnią się tak bardzo. W tym wieku widać już raczej wychowanie przez rodzica a nie fizjologiczny rozwój intelektualny. Jeśli więc chcesz się chwalić, to przysiądź z córką do czytania i innych rozwijających zajęć. 100% prawda

Gość mnrh,zjsmn
dla jednych okazja do pochwalenia się jest kiedy dziecko przewyższa intelektualnie inne dzieci a dla innych kiedy po wielu trudach zacznie chodzić lub mówić...kwestia sytuacji lub gustu. Widocznie autorka ma powody do dumy więc po co te złośliwe uwagi.

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mój 3,5 latek czytał, pisał , rówiesnicy byli duzo za nim w tyle, teraz nasz mały geniusz ma 12 lat i jest nadal geniuszem matematycznym ale tak leniwym ze szok, nie pociesze Cie dumna mamo ale pewnie Twoja córka w wieku 11-12 lat bedzie przecietniakiem tymbardziej ze szczególnych zdolnosci nie przejawia ;)

Gość do Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
taaa, twoj 3,5 latek czytał,pisał i stepował a do tego obciagał staremu wacka:O:O:O

Gość jam jest podszyw;]
jak to czytam jestem za aborcją! wszystkie te yebnięte zazdrośnice, która wyzywają i krytykują powinny być dawno temu wyskrobane prze swoje matki:o

Gość ja wiem jak to jest
Jak słyszę mile rzeczy o mojej pchełce to też pękam z dumy. I muszę napisać zupełnie obiektywnie że moja córka jest po prostu niezwykła ;) Ma w sobie coś co ją wyróżnia z tłumu. Jest zdolna ale nie specjalnie wybitnie myślę ze dużo jest takich zdolnych dzieci, natomiast ma w sobie taką dziwną dojrzałość i mądrość. Czasem jak z nią rozmawiam to mam wrażenie, ze rozmawiam z kimś dorosłym. Nieraz ludzie stają z otwartymi ustami jak zaczynają rozmowę z małą. Jest normalnym dzieckiem. Nieraz upartym, rozrabiającym, ze swoimi humorami, ale coś w niej takiego jest że kto ją raz pozna ten pamięta. A dlatego twierdzę, ze dostrzegam to i oceniam obiektywnie bo to nie moje jedyne dziecko, ale tylko to jedno jest właśnie takie "inne" ;) Gratulacje autorko. Tak wspaniale być dumną mamą.