Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolowa panienka

Mmmmm.... Dzisiaj na obiad były naleśniki... Czy istnieje ktoś kto ich nie lubi?

Polecane posty

Gość z sercem na dloni
alez ci zadroszcze :)

Gość asfasfaffffa
JA nie przepadam za bardzo, ale zjeść zjem :P

Gość bajubaj
też nie przepadam

Gość mruffkavmala
akurat... UWIELBIAM naleśniki! z serem na słodko!!! Z pieczarkami i serem (pikantne) z dżemem .. JAKIEKOLWIEK!!!!!

Gość mruffkavmala
więcej o moja familia (ja , mój mąż i synowie) KOCHAJĄ naleśniki! Naleśniki RULEZ!

Naleśniki :) Super sprawa, ale nie dla Mojego Rumca :D Na śniadanko owszem omlet I klasa, na kolacyjkę z szyneczką i serem zapiekany może być. Na obiad tylko z mięsem i z barszczem czerwonym . Inaczej to już pomyłka :(

Gość czerwona88
ja nie lubie naleśników;d

Gość Annaaaa-
Ja lubie mój też ale OBIAD to nie- była bym z całą kuchnią przed obiadem poza domem a rozwód jutro .Obiad z dwuch dań zupa i drugie ale nic bez miesa!!!!!!!!!!!!!!!

Gość patryszja:)
ja nie znosze nalesnikow

ja zjem ale jakos bez rewelacji, z serem lub powidlem najlepiej ale i tak wole slony obiad, bo taki slodki to dla mnie bardziej jak deser.

Lubie, ale nie przejadam sie. Lepiej mniej, niz zapchac sie i pozniej chodzic z kwasna mina :).

Gość Ballinek
Nie lubię! To mąka nasiąknięta tłuszczem.. brrr...

Gość przypadkowy sex
oj myśle że mąż bedzie jeżdził na obiady do mamy ,lub teściowej ,nie daj boże że znajdzie sobie kochanke

Gość porachaatotalna
ja nie lubie. tylko w formie słodko kwasnej z jakims farszem.. moge jeszcze zjesc a tych na slodko to nie znosze.. po nalesnikach chce mi sie zaraz spac a chiwle pozneij jestem głodna. chyba za bardzo podnosza poziom cukru. poza tym skoro tak je lubicie i tesknicie za nimi dniami i nocami i zazdroscicie ludziom jedzacym nalesniki to czemu nie nasmazycie sobie sterty dzien w dzien?? co za problem ;p

Gość Ballinek
Takie świństwo dajecie dzieciom? To może od razu dajcie im kg mąki i litr spalonego oleju do popicia!

Gość iuyiuh
Nalesniki na slodko moze byc na deser, i musza byc dla mnie zimne i gora jeden nalesnik, bo robi mi sie mdlo. Obiad z nalesnikow z serem waniliowym lubi moj maz, a mnie az skreca z obrzydzenia.

ja lubie nalesniki z grzybami :P na slodko tylko jako deser, np z bialym slodkim serem, albo cos a la szarlotka z lodami waniliowymi

Gość Ballinek
Potem się dziwić, że takie niewydarzone łamagi z dzieci wyrastają. (głównie wszerz).