Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie wiem co z tym robic no

nie potrafię się modnie i sensownie ubrać! pomóżcie!!!

Polecane posty

Mój problem polega na tym ze nie potrafie sie ladnie i modnie ubrac. Nie umiem wyszukiwac i laczyc ze soba rzeczy i dodatkow, a zakupy mnie mecza... Od trzech wielu lat wygladam tak samo, zmieniam tylko kolor i dlugosc wlosow, a chcialabym wreszcie wygladac fajnie i umiec dobrac stroj do mojej figury. Jak widze swietnie poubierane i ladnie uczesane dziewczyny, to robi mi sie zwyczajnie przykro? Macie na to jakies rady? Na styliste mnie nie stac :(

Gość ja ogladam czesto zeberke i lu
lę , wygoogluj sobie, jako inspirację

Moje kolezanki maja zupelnie inny styl - krzykliwy, blyszczacy, nie podoba mi sie w ogole wiec kiepsko by mi doradzily... Probowalam ogladac rozne inspiracje, ale kiedy przymierzam cos co mi sie podoba wygladam w tym po prostu zaloznie, nic nie lezy jak powinno i mam wrazenie ze zaden kolor oprocz szarego mi nie pasuje...czesto cos kupuje a potem lezy w szafie, bo w ogole w tym nie chodze :/

Gość ja ogladam czesto zeberke i lu
a jaki masz styl ktory lubisz?

Gość vbfjbvfjl
oglądaj sobie blogi o modzie i "odgapiaj"

Gość nie wiem chyba a moze wiem
Wlasnie z tym tez mam problem, ale standardowo najlepiej czuje sie w dzinsach i zwyklej bluzce, stonowane kolory. Chcialabym jakos to rozswietlic chociaz dodatkami, mam pelno bizuterii ktora kupilam i do niczego nie potrafie dopasowac...jakas dziwna chyba jestem...

Gość krups
kilka lat temu, gdy byłem i pracowałem na budowach w Londynie robiłem remont domu u pewnej dobrze sytuowanej angielki , Ona brzydsza od nocy listopadowej ale potrafiła się wystroić jak królowa i wtedy zrozumiałem, że nie ma brzydkich kobiet i trochę się polibiliśmy, gdy zrobiłem robotę to powiedziała, że wyglądam jak włóczęga, czyli TRAMP ale z mojej pracy jest zadowolona i wypłaciła za robotę co do funta z gratisem ale powiedziała tak: w Londynie w niedzielę jest targowisko największe w dzielnicy Liverpool , przyjdź o godz. 8 AM i na targowisku się spotkaliśmy - powiedziała wprost - chodź, dotknij tego materiału i wyjaśniła, że ten materiał nazywa się aksamit, dotknąłem i zapamiętałem , potem pokazała jak wygląda prawdziwa bawełna, jak wygląda bawełna i garnitur z wełny, wiele innych i nie chciałem ale wydała na mnie, na moje zakupy prawie 500 funtów, zasponsorowała , wiele z tych ciuchów mam teraz w Polsce i jak widzę porządne materiały wybrała, więc namawiam, poznaj i zacznij odróżniać dobre materiały od chińskiego góówna, to co dzisiaj jest modne to wróci za 10 lat, to co było modne 10 lat temu to wraca i kupuj tylko dobre materiały, naprawdę warto , natomiast to się nigdy nie znudzi i kobieta w sukience z aksamitu zawsze będzie wyglądać pięknie a garnitur, spódnica z bawełny lub lnu zawsze będzie modna :) dżinsy i leginsy to można do pracy zdzierać w polu przy żniwach ale nie w miejscach publicznych

Gość gość
może jakieś porady specjalistów? ja uwielbiam bloga Garance Dore teraz czekam na jej książkę Love styl life, w której mam nadzieję, że znajdę sporo cennych porad dotyczących mody, powiem ci szczerze, że bez niej też miałam kłopot z tym, jak się mam ubierać.

Gość radze ja
Pamiętaj nie łącz samych jaskrawych kolorów, jeśli masz np. jaskrawą bluzke inne ubrania weź bardziej matowe, zrównowarzone... JASNY + CIEMNY = IDEAŁ pamiętaj nie za jasno nie za ciemno. Czarne rurki i żółta bluzka to cudownie. PAMIĘTAJ NIE ŁĄCZ WZORÓW jeśli ubierasz spodnie w szkocką kratkę, pamiętaj nie ubieraj bluzki w paski lub kropki... A oto najfajniej dobrane kolory: Czerwony + biały zielony + żółty Niebieski + szary czarny + różowy Granatowy + czerwony brązowy + błękitny Pamiętaj szary biały i czarny pasują do wszystkiego Jeśli ubierasz jednokolorowe spodnie to zaszalej z koszulką, a jeśli spodnie ze wzorkami to postaw na jednokolorową bluzkę... Mam nadzieję że pomogłam pozdrawiam