Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka milosc

Umowiłam się z nim na czwartek a on mi dzisiaj pisze że czwartek jest jutro...

Polecane posty

Gość malenka milosc

Co mam o tym myślec ?

Gość franczesko h.
przecież jutro jest wtorek!

Gość hateyou
Może zapomniał albo na serio mu coś ważnego wypadło i teraz chce się wykręcić żeby nie wyjść na głupka, nie traktuj go bardzo surowo.. przetłumacz mu wszystko, albo zapytaj się go dla czego nie chciał pójść dzisiaj, daj mu szanse.. ( ja bym tak przynajmniej zrobił ) jeżeli ci na nim zależy to na prawdę daj mu szanse

Gość malenka milosc
Proszę was o powazne rady... tyle razy sie juz umawialismy, pisał że w czwartek musi nam sie udac i co ? od rana pisał, ale nie napisał nic o spotkaniu ... juz naprawde nie wiem co o tym myslec...

Gość hortensja Basia
Ale znacie się czy randka z internetu?

Gość hateyou
Możliwe że jest nieśmiały albo nie wie jak ma do ciebie podejść bądź bardziej otwarta.. mów do niego bardziej czułe i ciepłe rzeczy a nie np. -Cześć - Cześć - Co tam? - a nic! - a tam - też nic Jak tak będzie to nic z tego nie wyjdzie.. musisz do niego jakoś bardziej podejść.. albo mogłaś napisać: " i zaplanowałeś coś dzisiaj na nasze czwartkowe spotkanie " może by jakoś bardziej do tego podszedł ( pewniej )

Gość malenka milosc
znamy sie jeszcze z podstawówki od m-ca sie umawiamy... - piszemy ze soba i sie tak umawiamy moze i jest niesmiały, ale ja tez jestem i nie mam zamiaru pytac pierwsza o spotkanie

Gość hateyou
Dla tego podejdź do niego bardziej pewnie, albo po prostu mu wygarnij i zapytaj się czy chce dalej się z tobą spotykać jak nie chce przejść do niczego bardziej "zaawansowanego" w waszym związku.. jak nie to po prostu z nim zerwij :(.. jak on mówi że jutro jest czwartek to wiedz że coś się dzieje, bo to normalne nie jest.. jeszcze w dodatku od rana z tobą pisał :/

Gość hateyou
A tak na marginesie, można poznać wasz wiek?

Gość malenka milosc
mamy po 23 lata zdziwiłam sie że nic nie pisał o spotkaniu, pomyslałam bardziej że moze chce zebym to ja pierwsza napisała czy spotykamy sie dzisiaj aa nie jestesmy parą, ale chyba oboje mielismy nadzieje ze bedziemy... ja nie pracuje, wiec dla mnie kazdy dzien jest taki sam, on chodzi do pracy wiec chyba bardziej powinien rozróżniac dni...

Gość wyślij mu mmsem foto piczy
:)