Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lili29

Cała prawda...

Polecane posty

Gość Lili29

Hej dziewczynki, ostatnio przez przypadek znalazłam na youtube filmiki min neesi25 http://www.youtube.com/user/nieesia25 ktore wydaje sie akurat calkiem spoko i tej http://www.youtube.com/user/ciasteczko25?blend=1&ob=4 KTORA moim zdaniem jest beznadziejnie sztuczna nie moge jej sluchac nawet a co dopiero patrzec, ale nie o tym, chodzi o to czy wy też wydajecie tyle kasy na komstyki? ja przyznam się że uwielbiam zakupy u mnie w pracy wszyscy żartują że jestem zakupoholiczka ale jak obejrzalam ich filmiki to jednak daleko mi do tego. Uważam mym skormnym zdaniem, że naprawde nie trzeba uzywac bazy pod podklad, korektora a jeszcze na to podkladu i pudru. Oczywiscie one maja prawo sobie tracic kase na co chca chcialam tylko poznac opinnie innych na temat waszych zakupow :) pozdrawiam

Gość awwwwww3
dorośnij dziewczyno, tępa jesteś

Gość Lili29
jak zwykle znalazł się mądrala...sama jesteś tępa skoro nie interesuję cię to to po co czytasz i jeszcze piszesz żałosny koment???

Gość marianan
Zmykaj mała spać, bo jutro do szkoły. Wejdź sobie na forum gimnazjalistów i tam umieszczają swoje posty i filmiki. Tam dostaniesz wiele opinii.

Gość Lili29
wiedzialam, ze to forum śmierdzi ale że aż tak?? co za ludzie wstrętni tu siedzą?? tylko pyskować a w realu pewnie nawet gęby nie otworzą, możecie wylać swoje frustracje może to wam pomoże obniżyć ciśnienie w pustych głowach

Gość marianan
Pusty to ten twój filmik i ty. Jak dorośniesz, to może będziesz miała więcej w głowie. A tak zmykaj spać i spakuj tornister.

Gość Lili29
a co to moj filmik baranie durny??? jaki tornister idioto??? bo co sie udzielasz wogole? po co?? rozumiem, jak mnie jakis temat nie interesuje to nie czytam ale takie debile jak ty co nie maja co z soba robić muszą truć dupę innym...żałosne