Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxdonia

POMOCY :(

Polecane posty

Gość xxdonia

Witam, moja ostatnia miesiaczka byla 29 września, 25 września mój partner włożył mi 6 razy penisa [nie mieliśmy zabezpieczenia] czy jest możliwośc zajscia w ciazę? były to moje dni niepłodne... POMOCY :< liczę na szybkie i PRAWDZIWE odpowiedzi.. pozdrawiam, zaniepokojona :(

nie ma szans, poza tym dostałaś juz PO tym incydencie miesiączke wiec tym bardziej

Gość xxdonia
chodziło mi o to że 29 WRZEŚNIA miałam ostatnią..a 25 października odbył się wkład

pomyliłaś sie wiec w pierwszym poście, dwa razy napisalaś wrzesień skoro wiesz, jak długie masz cykle i że to były dni niepłodne to szans na ciążę nie ma, ogólnie od takich tylko zabaw bez wytrysku sie w ciążę nie zachodzi... ale jak nie chcesz w niej być to sie zabezpieczaj, trzeba mysleć przed a nie po

Gość xxdonia
tak myślisz Moniś? włożył go mniej wiecej 6 razy, cykl mam raczej 28-30 dni wiec byly to moje dni niepłodne, wczoraj bolały mnie piersi, czyzby okres sie zblizal? od pierwszego razu miewam regularne..

Gość kghm
xxdonia, na Boga zamiast po prostu uprawiać seks i cieszyć się z tego to Ty liczysz ile razy Ci włożył ? No na litość boską. Kup sobie plasterki i zacznij współżyć jak człowiek a nie na pół gwizdka.

no to pewnie okres Ci się zbliża bo dziś już 29 dzien cyklu bez sensu taka zabawa, włożył 6 razy ani to seks ani nie wiadomo co, a teraz tylko sie głupio stresujesz, albo ograniczcie się do seksu oralnego albo uprawiajce normalny seks z zabezpieczeniem, oszczędzisz sobie nerwów

Gość xxdonia
czyli prawdopodobienstwa na ciąze nei ma tak?

zawsze przy niezabezpieczonym seksie jest prawdopodobieństwo ciąży, ale po paru stuknięciach bez wytrysku i tuż przed miesiączką szanse są minimalne bliskie zeru

Gość xxdonia
dziekuje bardzo!! uspokoiłam sie, dam znac co i jak

Zadziwiają mnie takie laski, naprawdę. W ciążę można zajść podczas stosunku BEZ zabezpieczenia, więc pomyśl o tym! Zamiast nam się żalić jak to u ciebie z cyklem, może zacznij uprawiać seks z zabezpieczeniem i nie będziesz się stresować już z tego powodu! A nawet, jeśli gumka pęknie, można wziąć tabletkę po, chociażby na wpadka.pl można o tym wiele poczytać. Naprawdę, najpierw się zabezpieczcie, i poczytajcie o tym, bo jak tak dalej będzie to szybko zobaczymy wpis: jestem w ciąży...

Gość xxdonia
zróbiłam test, negatywny. tylko czy nie jest za wczesnie na wynik?

hejka... test powinnas wykonac w dzien planowanej miesiaczki lub ok 14 dni od stosunku... test z moczu wykrywa 6 dniowa CIAZE...ale zanim dojdzie do zaplodnienia to musi minac kilka dni..wiec do tych 6 nalezy dodac jeszcze kilka przewaznie 6-8 dni...

Gość xxdonia
ale myslicie ze to za wczesnie ?

Gość smilesmilesmiling
Jeśli dni niepłodne to jak mogło dojść do zapłodnienia? ;) Dla spokoju możesz się poradzić eksperta na wpadka.pl, którego odpowiedź z pewnością bardziej wierzytelna niż komentarze forumowiczek ;)