Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinowa Mammba

Jak znaleść

Polecane posty

Cześć, mam pytanie być może dosyć nie typowe, ale proszę nie osądzajcie mnie. Dużo na ten temat myślalam i doszlam do wniosku, ze to bedzie najlepsze rozwiazanie.... Chciałabym sie dowiedziec gdzie, i jak znaleść faceta, który bedzie mnie sponsorował, tzw sponsora, na co powinnam uważac, co robić, a co nie, może, ktoraś z forumowiczek, była, lub jest w podobnej sytuacji, i bedzie w stanie odpwoiedziec na moje pytanie...bylabym bardzo wdzieczna :)

jeśli popełnisz błąd ortograficzny raczej zadko mozna liczyc na odpowiedz z doświadczenia ci powiem

Gość kikki***
ja równiez jestem ciekawa:)

Gość kikki***
to powiedz,bo podoba mi sie taki jeden,ale jestem niesmiala:(

to zależy od otoczenia ale za zwyczaj tak samo:) jak bedzie z kumplami odciągnij go od nich w rozmowie wypowiadaj czesto imie jego przy odchodzeniu muśnij go rączką i nie zapomnij prosto w oczy mu patrzeć

Gość kikki***
to nie takie łatwe:) to kolega z treningu i jak tak przy wszystkich go poderwac ?:) on rowniez jest niesmialy:P

Gość kikki***
nie boje sie rozmawiac....często rozmawiamy,wiem ze mu sie podobam ale jest ten dystans:( jestem atrakcyjna kobietą i porządni fajni męzczyzni sie mnie boja bo chyba myślą ze mam duze wymagania:(

kiki jesli umiesz mi to powiedziec to jemu pewnie terz a jesli usłyszy takie słowa i dalej bedzie sie 'bał' to chyba nie warto bo poco komu taki facet

Gość kikki***
na forum gdzie kazdy jest anonimowy zawsze łatwo jest powiedziec:) ale w realnym swiecie ....ciężko....

kiki trudo jest sie przełamać ale jesli nie masz wątpliwości co do tego ze cie nie odmówi nie widzę problemu, zawsze traktuj to jako wyzwanie sprawdzenie siebie

Gość kikki***
wlaśnie problem tkwi w tym...."przełamaniu" , juz od dawna staram się zrobic coś w tym kierunku ale z trudem mi to wychodzi:(

Gość kikki***
Niestety nie stoisz obok mnie i muszę sobie poradzić:) ciekawa jestem kiedy nabiorę odwagi....:/

wiesz co podejdź do niego i powiedz ze boisz sie go zaprosić na randkę i zeby on to zrobił powinno pomóc. Mi zeby sie przełamać na początku pomagało wplecenie w zdanie nutki humoru.