Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hateyou

Jakieś filmy które najbardziej wam się podobają/ najbardziej zaciekawiły !!!!!!!

Polecane posty

Gość hateyou

Proszę polecicie mi jakieś filmy.. muszę obejrzeć jakiś ciekawy,interesujący i łatwy do zrozumienia ale zarazem fajny film obojętnie jaki.. Albo może tak: jaki wy najbardziej film lubicie/ jaki wam się najbardziej podobał ze wszystkich jakie widzieliście: obojętnie jakie, sensacyjne,horrory,komedie - Wszystko.. Otóż muszę zrobić wypracowanie.. w którym muszę zrobić recenzję filmu.. i muszę go znać całego na pamięć ( muszę mieć go w małym paluszku ) dawajcie propozycje.

Gość hateyou
Pytam tak na serio. potrzebuje do wypracowania. pisać z rozsądkiem ja zamierzam all obejrzeć :D

Gość hateyou
Tak, tak z tym bazylem to widziałem trailer... możliwe że obejrzę, czekam także na inne propo.. ponieważ może jakieś horrory ? albo coś macie do polecenia.. albo komediowe horrory.. takie jak np. zombieland ? A bazyla mam zamiar obejrzeć :D

Gość hateyou
Macie coś jeszcze :O ????? !!!!!!

Gość zna się ktoś?
Amelia 🖐️

Gość hateyou
nic więcej nie macie: z jakiegoś innego typu ?

Gość ghghgjj
Lęk pierwotny z edwardem nortonem, moze nie jakis wybitny ale trzyma w napieciu

Gość mmamamxl c
Hanibal Lecter Nigdy w zyciu

Gość teksanska masakra
:D:D:D:Dpiłą mechaniczna

Gość sex and sex
"Angielska Robota " świetny jest

Gość hateyou
Widze że trochę filmów oglądacie, dawać dalej.. już mam kilka które wybrałem.. jutro sobie je z pewnością obejrzę! :D

Gość enedefere
jesli to ma byc jakas doglebna filmowa analiza to wybierz moze sobie ktorys z filmow davida lyncha, maja duzo ukrytych symboli i znaczen, no ale tez bywaja trudne w odbiorze, no albo cos z tarantino- tu masz z kolei sporo odniesien do popkultury i historii kinematografii

cannibal holocaust, freaks, quills i wiele innych z tym, że dwa pierwsze mnie zaintrygowały, a i jeszcze Lynch ma ciekawe filmy

Gość hateyou
Proszę was bardzo podawać tytuły, ja obejrzę kilka ale nie wszystkie ja chce takie filmy typu: Komediowe Horrory lub Detektywistyczne.. ale nie chce żeby ten film był długi, zawiły i nudny.. jak 50 % filmów, tylko taki co wam się podobał, może mnie zaciekawi pisać jeszcze propozycję

Gość hateyou
Najbardziej z tych filmów spodobał mi się opis filmu "freaks" (dziwoląg). mam zamiar go obejrzeć ale nie wiem czy na necie znajde.. !

Gość 9328932893
Trzeba było od razu pisac, że to do wypracowania. To może obejrz "Wszystko za życie", "W stronę morza", "Motyl i skafander", "Melancholię" Triera

Gość hateyou
Piła raczej nie, Ja szukam do wypracowania jak wyżej pisałem.. Ale szukam ciekawego filmu.. chce abyście wymieniali ponieważ mam jeszcze dosyć dużo czasu na wypracowanie.. a z 5/6 filmów mogę sobie obejrzeć.. większość filmów o których pisaliście to jakoś mnie za bardzo nie urzekły oczywiście bez urazy.. chyba z 3 były ciekawe ale czekam jeszcze na propozycję!

Gość hateyou
pisać, pisać.. więcej filmów nie widzieliście ?

Gość no_to_ciach
"Chłopaczki z sąsiedztwa czyli spijanie kwasa z bracholami".

Gość Sumeq
Macie coś jeszcze?!? pls pisać :D

Gość ghrrrhhrr
horror- lśnienie coś w stylu horroru- pozwól mi wejść (wersja szwedzka) dramat- festen, american history x, zło dramat-komedia- życie jest piękne czarna komedia- jabłka adama (kocham ten film) i buffalo soldiers ...