Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek_Zmieszany

Mały problem

Polecane posty

Gość Tomek_Zmieszany

Witajcie. Mam 13 lat i jak w wielu wielodzietnych rodzinach są i u mnie problemy. Mam 3 starsze siostry.Ja jestem najmłodszy.Jak nietrudno się domyślić nie jesteśmy zbytnio kasiaści i tu zaczyna się problem. Moja mama stara się oszczędzać i nie kupuje nam zbyt wiele ciuchów. Ja zazwyczaj po domu czy na podwórko mam ubrania po siostrach :/ Nie przeszkadza mi to zbytnio ale tez nie jestem zachwycony tym,ale rozumiem ciężką sytuacje. Mama każe mi nosić spodnie,rajtuzy (jak zimno) czy jakieś swetry,koszulki po siostrach. Buty tez mam po siostrach ale tylko na podwórko bo do szkoły mam normalne ciuchy. Ostatnio mama zaproponowała żebym po domu nosił sukienki,jako że mam talent do niszczenia ubrań a z nimi niema co zrobić. Nie wiem czy powinienem się zgodzić.Siostry na to nie reagują,przyzwyczajone do tego ale ja się lekko krępuje.Ale z drugiej strony to tylko po domu. Pomoże mi ktoś?

Hmmmm lekka przesada. Naprawdę nie masz tych 10 zł za które mógłbyś sobie kupić jakąś koszulkę, bluzę i spodnie w ciuchlandzie? Tak po domu mogą być

Gość Tomek_Zmieszany
Mama kupuje czasem jakiś ciuch ale nie tak często.A ja naprawdę mam talent do niszczenia ubrań. Ostatnio nowe spodnie rozerwałem w szkole na boisku :)

Jesteś bardzo wyrozumiały dla swojej mamy, jak na Twój wiek rozumiesz jej sytuację, cóż... jestem pełen podziwu :)

Gość Tomek_Zmieszany
Bo wiem że jej tez nie jest łatwo.Pomagamy rodzicom jak możemy.

Gość sex and sex
Do roboty sie wez zarób te 300 zł bedziesz miał na tanie ciuchy a nie siedzisz i biadolisz tutaj

Gość Tomek_Zmieszany
Tak do roboty,fajnie się gada. Zaraz polecę do urzędu się zarejestrować

Gość sex and sex
nie musisz do urzedu sa prace jak sprzatanie malowanie takie proste prace itd...

Gość Tomek_Zmieszany
tak i kto 13sto latka weźmie do pracy??

Gość figi w kratkę
a majtki:D? też

Gość Tomek_Zmieszany
Ostatnio było dosyć chłodno więc postanowiłem założyć mamy pończochy, i wiecie, podczas zakładania tata wszedł do domu trochę podpity, a że jestem dosyć wysoki jak na mój wiek pomylił mnie z mamą, i posiadł mnie od tyłu :o

Gość Tomek_Zmieszany
nie no majtki nie ale piżamę.W sumie to wole taka bo w takiej ze spodniami to nie potrafię spać,nie trawie spać w spodniach.

Gość Tomek_Zmieszany
bardzo śmieszne,wiedziałem że się znajda tacy co wyśmieją. A żebyś kiedyś miał taka biedę jak u innych jest.

Gość Tomek_Zmieszany
co jest z tym "krępuje" bo nie bardzo rozumiem? Jaka zaś pomoc? Ja tylko chce porady czy zgodzić się czy nie.