Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justix

POMOCY niechciana ciaza ?

Polecane posty

Gość justix

hey smile mam troche nie na temat a wiec chcialambym sie spytac czy lbyliscie w ciazy? ja mam 18 lat wiem ze to za wczesnie ale kilka dni temu 4 dni zgodzilam sie na moment zblizenia z moim chlopakiem i mialammiec okres jakos 2 dni temu jestem cala zdenerwowana oczywiscie bylo zabezpieczenie ale gumka ale nie pekla to chwile trwalo doslownie chyba 1 min czy mniej nic nie wylecialo nic.. mam obawy jestem w stresie duzym mam sporo nauki i martwie sie tez nauka teraz tez tym otatnio zauwazylam ze mam cos szarego na sutkach moze to siara ;( bardzo sie boje ciagle o tym mysle brzuch mnie boli z zdenerwowania prosze pomozcie wiem ze to piwo swoje trzeba wypic ale czy mieliscie albo uwazacie czy mozga byc juz takie odjawy juz w pierwszych dniach ciazy czy to za wczesnie czy ja juz panikuje do reszty nie wiedzialam gdzie sie zalogowac ale przez ten stres to jak sie rejestruje i mam sie zalogowac na ta sama strone by cos napisac jak wam odrazu robie bledy i nie umiem sie zalogowac a tu sie jakos mi sie udalo prosze pomozcie czy ja juz panikuje co mi jest moze to urojenia:

Stres jeszcze bardziej szkodzi, wiec sprobuj sie zrelaksowac. Piszesz, ze sie zabezpieczyliscie wiec glowa do gory. Okres moze sie spozniac rowniez przez stres, przemeczenie.

Gość justix
dziekuje :) wiesz jestem zdesperowana bo normalnie mialam miesiaczki a tu wiesz 1 raz i brak okresu przerazona jestem;(

brzuch moze bolec tez przed okresem brzuch, piersi a z ta prezerwatywa to niewiem, nie zrozumialam wlasnie czy sie zsunela, pekla

heh nie nie tu chyba chodzi o to ze minutowy stosunek bez wytrysku w gumie pod koniec cyklu ;P i tyle strachu o nic...

Gość justix
nie wlasnie nic bo bylo krotko doslownie do minuty tylko tak sprobowalismy to 1 raz wiesz mowia ze prezerwatywa daje duza skutecznosc ... moj chlopak jak juz wyciagal costal orgazm ale w gumpe i nic z niej nie cieklo nie byla peknieta czy cos ale wiesz ja zawsze mialam cylke miesiaczkowe moze nie regularne ale teraz nie mam miesioczki a ona powinna byc juz chyba z 3 dni albo i wiecej ... 1 raz niby all ok ale ten okres mnie przerazil moze ty tez tak mialas ze za 1 razem nie mialas okresu lub ci sie spoznial?

czasem jak zegarku, czasem kilka dni pozniej, czasem wczesniej, naprawde wyluzuj bo nie masz sie czym martwic, a na przyszlosc mysl o antykoncepcji co by placzu nie bylo, pzdr

niepamietam, ale mialam dluzsza przerwe jezeli chodzi o wspolzycie, i wtedy przez pierwsze po tym czasie zblizenie przestawilo mi cykl, co bylo mi na reke bo dzis jestem mama :) moze u ciebie jest podobnie, hormony jak to mowia "buzuja" :p

Gość justix
wlasnie nie wiem :( moze to stres przed ciaza czy cos:( kazdy sie boi chybaa...

to sie odstresuj, nie jestes w ciazy, wmawiasz sobie nawet objawy a to juz jest jakas paranoja z takim nastawieniem wpadniesz w depresje, najlepiej zrobisz jak kupisz test ciazowy, wtedy pozbedziesz sie watpliwosci

Gość justix
jutro zrobie i podam wam co i jak :* dziekuje za rady :(

Gość niechcianaciaza
Jeśli znalazłaś się w sytuacji że jesteś zmuszona podjąć trudną decyzje pozbycia się niechcianej ciąży to powinnaś dokładnie przeczytać to co jest tu niżej napisane: Otóż, jakieś pół roku temu miałam ten sam problem.zaczęłam tak jak wy szukać pomocy i informacji w internecie,informacji było sporo ale wiele sprzecznych ze sobą....za to ofert zakupu odpowiednich środków bardzo dużo o przeróżnym przedziale cenowym od 100zł do 1000zł. wszystkie ogłoszenia napisane pseudonaukowo z dużą ilością farmaceutycznego słownictwa lub w stylu że niby ,,sama przeszłam kuracje i trochę mi zostało więc mogę odsprzedać..." zdecydowałam się na zakup, sprzedawca był bardzo przekonujący za dwa dni dostałam listem poleconym torebkę z witaminami... za które zapłaciłam 300zł. Znalazłam innego sprzedawce który za 200 zł proponował arthrotec i wysyłkę listem pobraniowym z możliwością sprawdzenia zawartości i znów za 2 dni listonosz przyniósł i poinformował mnie że na przesyłce nie jest zaznaczona taka opcja.... będąc zestresowana sytuacją i ze względu na czas który w naszej sytuacji ma kolosalne znaczenie, zdecydowałam się zapłacić i odebrać i znów zostałam oszukana bo w środku zamiast arthrotecu była prezerwatywa. Pomyślałam sobie że poszukam ogłoszeń z odbiorem osobistym to już nie zostanę oszukana ale i tu o dziwo gdy dzwoniłam to pytano się mnie z kąt jestem i zawsze okazywało się że ci sprzedawcy są z daleka więc odbiór osobisty nie wchodził w rachubę tylko wysyłka ..... Przełamałam wstyd i poprosiłam znajomego z Holandii o załatwienie mi ru486 (tam jest ogólno dostępny) a znajomą panią aptekarkę o arthrotec i tak się zakończyła moja nieprzyjemna przygoda z zakupami w sieci. Lecz, będąc bezrobotną, mającą niemiłe doświadczenie z tym tematem i wyrobione dojście do tych środków postanowiłam trochę na tym zarobić ale nie oszukując tylko sprzedając taki zestaw potrzebującym kobietą na bardzo przejrzystych i uczciwych zasadach: zestaw 12tab ARTHROTEC, 1 TAB RU486 SPECJALNĄ ULOTKĘ PRZETŁUMACZONĄ NA JĘZYK POLSKI OPISUJĄCĄ PRZEBIEG KURACJI I ODPOWIADAJĄCĄ NA WSZYSTKIE EWENTUALNE PYTANIA ZWIĄZANE Z KURACJĄ I WSZYSTKIMI MOŻLIWYMI OPCJAMI Z NIĄ ZWIĄZANYMI I NURTUJĄCYMI NAS PYTANIAMI Skuteczność zestawu to 98% TABLETKI SĄ ORYGINALNIE ZAPAKOWANE W BLISTRY I PUDEŁKO Z DŁUGĄ DATĄ WAŻNOŚCI wysyłam tylko: zwykłą przesyłką pobraniową i zawsze z możliwością sprawdzenia zawartości przed zapłatą E-przesyłką pobraniową i zawsze z możliwością sprawdzenia zawartości przed zapłatą (E-przesyła to taka która nie przychodzi na adres domowy tylko na pocztę , poczta wysyła SMS-a do tej osoby że ma przesyłkę do odebrania z urzędu, powoduje że nikt z domowników nie musi wiedzieć o jej przyjściu ani o zawartości) jeśli by do ciebie przyszła przesyłka bez opcji sprawdzenia zawartości to jej nie odbieraj !!! w Holandii RU486 kosztuje 29 euro arthrotec w aptece na receptę 60zł, ja cały zestaw który możesz mieć w domu w ciągu 2 dni bez kombinowania, latania po lekarzach i proszenia się o receptę (nie chcą wypisywać ze względów moralnych)sprzedają za 350zł KOSZT RAZEM Z WYSYŁKĄ TO 350ZŁ Jeśli jesteś zainteresowana to proszę o tel lub SMS-a na nr 518 194 183 odpowiem na wszystkie pytania