Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melly2323

poważne uzależnienie.

Polecane posty

Gość melly2323

Jestem w 1,5 roznym związku. Zanim poznałam mojego chłopaka prowadziłam normalne życie, spotykałam sie ze znajomymi, miałam własne zainteresowania, spędzałam dużo czasu na dworze. Mój chłopak lubi grać w gry komputerowe i spędzać czas przed komputerem. Kiedy wraca z uczelni-pierwsze co robi-odpala kompa. Nie przeszkadzało mi to na początku związku, bo kiedy sie ze mną spotykał wszystko było idealnie.Do czasu kiedy zamieszkaliśmy razem. Niby nadal spędzamy czas razem, kochamy sie, ale ciągle w tle jest ten właczony komputer do kótrego on wraca po 10ciu minutach przytulania.Ale do rzeczy... Chodzi o to, że ja po pewnym czasie zaczełam przejmować jego nawyki. Zaczełam przeglądać różne stronki, oglądać głupoty w internecie. Nadal spotykalismy sie ze znajomymi, wiec czułam kontakt z rzeczywistością. Jednak ostatnio się obudziłam... Wychodzimy na miasto raz na tydzien, w ogóle wychodzimy z domu tylko na uczelnie i do sklepu. SPotykamy sie ze znajomymi dużo rzadzie i całe dnie spędzamy przed swoimi komputerami. Razem! Wciągnął mnie w swoje uzależnienie. Dzisiaj pórbowałam z nim porozmawiać, on jednak stwierdził, że jeśli widze u nas problem to mogę to zmienić u siebie, ale u niego nie da rady. Twierdzi, że jemu takie życie nie przeszkadza! Nie wiem co mam robić, on tak żyje wiele lat i rozumiem, ze może nie widzieć tego problemu... tylko,że ja go kocham i nie chce życ bez niego, ale w taich warunkach chyba nie będe umiała. Co Wy na to???

Gość poom aranczka
Nie na dworze tylko na polu :classic_cool: 🖐️

Gość melly2323
to chyba nie ma znaczenia :P

Gość melly2323
czy ktoś ma podobnie? albo ma jakiś pomysł?? mam z nim zerwać? czuje jakby omijało mnie własne zycie czasami... nawet jesli siebie doprowadze do porządku, zawsze problem będzie u niego. tak nie może być:/

Gość Miliana23
Mogę ci jedynie współczuć poza tym on musi sie nudzić skoro nic go nie interesuje bardziej niż gry komputerowe.

Gość Miliana23
Pewnie ze nie moze jak mogłas z takim kims zamieszkac? Marnujesz najlepsze lata swojego życia właśnie teraz na taki związek.

Gość niedawno oglądałam dług
czeka cie nudne zycie

Gość poom aranczka
A wlasnie ma znaczenie :p

Gość melly2323
tylko, że poza tym my dobrze sie dogadujemy i jest super. tylko ten problem, który wpływa a cały nasz dzień... ja już mam nawet sińce pod oczami od tego kompa :// to już nie są żarty.