Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hula gula

dziecko ma gorączkę a ja nie mogę spać

Polecane posty

Gość hula gula

ma 3 lata. miał 38,3 st od rana, próbowałam zbić naturalnymi sposobami bez rezultatu, spał 2x w dzień mimo że normalnie już w dzień nie śpi. o 18 dałam czopek, myślałąm że zaśnie ale na tyle mu się poprawiło że zaczął się bawić, jak już się kładł o 21 to temp już zaczynała rosnąć ale wiadomo za wcześnie na kolejny czopek. niedawno budził się na siusiu, nie mierzyłam temp. ale jest rozpalony. Objawy: gorączka i osłabienie ale apetyt normalnie bo jadł jak zwykle. co to może być? nigdy nie miał takiej gorączki, chyba dziś nie zasne. czy rano od razu jechać do lekarza?

Gość fuyfyg
Bo ja wiem... U nas przy identycznych objawach czasem było to lekkie przeziębienie, mijające po dwóch dobach praktycznie bezobjawowo a raz angina.

Gość fuyfyg
W każdym razie po doświadczeniu ze wspomnianą anginą, na twoim miejscu pojechałabym od razu jutro, gdyby gorączka znów wzrosła.

Gość hula gula
miejmy nadzieję że rano wstanie zdrowy, chociaż narazie nie zapowiada się na to :( jeśli mu nie spadnie temp to pojadę do lekarza. wydaje mi się że 38,3 st to dość dużo. tak się martwię, już się trochę w życiu nacierpiał w szpitalach jak był młodszy więc mam ogromnego stresa

Gość Isabelle__
Ja bym pojechała do lekarza, skoro taka temperatura to cos sie dzieje... Duzo zdrowa a dla mamusi duzo sily :)

Gość hula gula
dzięki mamy. mały przez noc był rozpalony o 5 podałam czopek i jak poszliśmy spać tak spaliśmy oboje do 10.30 a mały bez gorączki wstał :D uff jaka ulga, mam nadzieje że na tym się sprawa zakończy