Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gryzaczek

Facet bi?

Polecane posty

Gość wrco
a dasz mi wylizać sobie pupcie ?

Gość gość
czy to ze facet lubi gdy KOBIETA wklada mu do d**y palce czy nawet cos wiekszego to znaczy ze jest BI??? no ludzie co za bzdura

Gość gość
Nie wiem czy jestem bi czy nie ponieważ 99% mojego doświadczenia seksualnego to są kobiety, ale no właśnie jest małe alee..... Byłem kiedyś z parą w której pan był bi, ja jednak na początku zaznaczyłem że nie jestem bi, odpowiedź brzmiała że nic na siłę. Trójkąt był wspaniały, wszyscy na wzajem dbaliśmy o swoje doznania i popieram gościa 2013-09-27 13:21:57 który stwierdził że lodzik w wykonaniu faceta był lepszy od lodzika w wykonaniu kobiety. Co prawda ja sam osobiście nie zająłem się jego sprzętem ponieważ nie czułem takiej potrzeby. Jednak teraz z pryzmatu czasu żałuję chyba by było to ciekawe doświadczenie zrobić zadbanemu facetowi loda, a był zadbany. P.S. Pozdrawiam wszystkich negujących którzy z jakiegoś powodu odwiedzają ten temat, ciekawe dlaczego........?

Gość gość
też popieram od czsu do czasu gdy mój mąż jest z innym fajnie sie na to patrzy

Gość gość
Ja nigdy nie byłem z facetem ale jak czytam wypowiedzi w tym temacie to zastanawiam się czy nie jestem bi. Kiedy myślę o tym że facet mógłby mi zrobić laskę to jakoś specjalnych przeciwskazań nie widzę, powiem więcej że po takiej akcji chciałbym się zrewanżować i również mu o*******ć. Myśl o analu tak bardzo mnie nie rajcuję, ale też w dwie strony jestem nastawiony raczej pozytywnie. Oczywiście panu który ma maczugę jak Kaligula za anal dziękuję, ponieważ d**ę ma się tylko jedną i niech tak zostanie. Jakoś tylko uważam że to wszystko, jakieś całowanie czy przytulanie się dla samego przytulania to już chyba nie. Wiem pewnie się tu znajdzie dużo negatorów, którym dziękuję za wypowiedzi, ale pewnie jest tu wielu facetów którzy też tak jak ja uważają. Podsumowując, uważam że od czasu do czasu fajnie by było się spotkać z facetem i myślę że nie jestem osamotniony w takim przekonaniu i wielu tak uważa i wielu o tym myśli ale sami przed sobą jeszcze się do tego nie przyznają.

Gość gość
uważam dokładnie tak samo kolego :) miałem spore przygody z zadowaleniem facetów! natomiast jestem żonaty a żona nie uznaje takiego czegoś i teraz cierpie ;(

Gość gość
Jestem typowym hetero,ale próbowałem już z TV,TS i nawet nie powiem :) Coś nowego i nie żałuję tego.

Gość gość
Ba ! sex z shemake to moje największe marzenie!!! taka synteza kobiety i tego co najlepsze z faceta(czyli pałki) mniami!!!! w Polsce sexiłeś się z TS kolego?

Gość gość
Jeszcze nie,ale może.Na zachód od Polski masz wybór,że ho ho.Takie laski aż mózg staje.Wybierasz ze swojego miasta taką co ci najlepiej odpowiada.Świetna atmosfera.Pierwszy raz to nogi mi się trzęsły,ale przemogłem się.

Gość gość
no tak w krajach bardziej cywilizowanych niż nasz te piękne zjawiskowe KOBIETY mogą normalnie i bez problemu życ ;) Sam bym spróbował z rozkoszą przyjemności z kobietką z "ogonkiem" zawsze gotowa i chetna na anal a potem można jej possać niespodziankę i posluchać mruczenia damskim głosikiem :) podobno sperma shemale jest lepsza w smaku niż męska :) ciekawe to!

Gość gość
Ja jeszcze nie próbowałem spermy ... prócz swojej :) ale zawsze to coś nowego,już wszystkie etapy kobieta itd. przechodziłem,ale takie przeżycia ze Shmale to są wyjątkowe.

Gość gość
ja próbowałem swoją(wielokrotnie) i 23 innych kolesi robiac im laski :)

Gość gość
Kolesi to nie mój temat.Kobiecie :) z tym czymś tak,ale jeszcze wtedy miałem opory i nie odważyłem się.Chciał bym spróbować z 1K i 2M to może dało by mi trochę odwagi.poza tym facet mnie nie pociąga,jako facet.No z mojego ponad 20 tryska dość sporo tego nektaru.