Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gryzaczek

Facet bi?

Polecane posty

Gość gryzaczek

Witam. Byl temat kobiety bi. A co z facetami? To ze ktos oglądając akty facetow sie podnieca to jest oznaką tego ze ma tez sklonnosci bi?

Gość gryzaczek
Nie. Uwielbiam sex z kobietami. Ich dotyk, ich zapach ,ich smak cipki i soko. Ale jest to ale, kreci mnie tez by sprubowac czegos innego.

Gość gryzaczek
Dlaczego jak kobieta robi to z kobietą to nas to podnieca,niechodzi o sex 3y ale o sam widok. Czy kobiety tez lubią oglądac chłopakow w trakcie sęxsu?

Gość gryzaczek
Hmm niema tu osob o podobnych problemach i sklonnosciaci?

Gość DJADAM0S
Ja jestem pedziem ale kiedyś miałem kobietę jak byłem jeszcze nieuświadomionym, lubisz robić kupę?

Gość fajny bi wro
ja jestem bi :) wiąże się tylko z kobietami i je uwielbiam ale raz na jakiś czas kocham possać fajnego kutasa z polykiem i poczuc jak mnie ostro pierdoli w pupcie :) cóż zrobić:)

Gość DJADAM0S
Ja mam tak jak ty tylko ja lubię possać i wziąć i przyjąć pałkę w dupkę;)

Gość gryzaczek
Ja tez chciałbym possac. A co ty powiesz na 2e laski? One niesą bi? Jak ktos uwielbia robic to z nim i nią,to jak to nazwiesz. Są przechez tez pary i malrzenstwa co czasami robią sobie zabawy. Chociaz takich par jest malo.

Gość gryzaczek
Widze ze niema tu konkretnych odpowiedzi, nikogo kto niechce powaznie rozwinąc tematu

Gość hetero normalny
A o czym tu gadać. Większość tzw. bi to zwykłe pedały, które dla niepoznaki wiążą się z kobietami. Tym akurat strasznie współczuję, bo ja będąc kobietą wolałbym aby mnie facet zdradził z inną niż z pedałem.

Gość fajny bi wro
podnoszę temacik bo warto :)

Gość gość
fajny bi wro, jak widzisz faceta to ci staje?

Gość fajny bi wro
wiesz co....niekoniecnzie - bo w kontaktach z facetami jestem TYLKO I WYŁĄCZNIE pasywny - o******m i daje tyłka ;) jak kobiety a kobietom nie staje :P czuje wtedy inny rodzaj podniecenia :)

Gość gość
Też od czasu do czasu mam ochotę na małe co nieco z drugim facetem rajcuje mnie to. Kiedyś na studiach miałem małą przygodę z parą bi i wtedy ona i on mi zrobili lodzika, powiem więcej on zrobił to lepiej. Zawsze jak sobie to wspominam to misie aż ciepło robi. Pewnie w takim układzie chyba jestem bi.

Gość gość
P.S. gryzaczek daj maila to pogadamy ja ten powyżej

Gość gość
hm też jestem bi :) ale u faceta interesuje mnie tylko penis i okolice :) anal w ogóle nie wchodzi w grę, ani w jedna ani w drugą stronę :)

Gość hetero czy homo 27
Mam 27 lat, do tej pory nie mialem dziewczyny ani tym bardziej chlopaka. Dziewczyny mi się podobają, są piękne, czuje podniecenie sexualne na ich widok, ale już przy bliższej rozmowie, przy probie dotyku jest jakby jakas niechec, jakas obawa nie czuje tego ze chcialbym byc z nia. Czasem nie moglbym sobie wyobrazic, ze mialbym zone mialbym z nia byc codziennie. Odnosnie mezczyzn to podoba mi sie ich zdecydowanie, pewnosc siebie. Jak jade samochodem z kumplem, kuzynem to czuje przy nich takie poczucie bezpieczenstwa. Nie czuje podniecenia wobec mezczyzn, ale mam takie wrazenie jakbym byl usluzny wobec nich, czasem czuje sie dziecinny jakbym nie dorosł, taki delikatny. , Co myślicie o takiej tożsamości?

Gość gość
Też od jakiegoś czasu myślę ze chciałbym z facetem małe co nieco uskutecznić tylko ciężko znaleźć podobnego, takiego początkującego.

Gość hetero czy homo 27
Jest ktoś kto może doradzić?

Gość gość
Ja lubię oglądać filmy bisexualne, jestem hetero ale nic nie poradzę ze lubie się tak nakrecac

Gość gość
Moj facet przyznal mi sie,ze lubil kiedys sie masturbowac poprzez kamerke z innym facetem kiedy jego zona juz spala (zona tamtego faceta) Pytalam czy cos robil na zywo z facetem to zaprzeczyl ale za to lubi palce i sztucznego **** w pupie. Nawet jak jest bi to mi by to nie przeszkadzalo ale on zaprzecza ze nim jest.... to tak mozna?

Gość gość
Hmm fajny temat. Ja chyba tez jestem trochę bi bo bardzo lubię kiedy moja kobieta zabawia sie moim tyłkiem za pomocą sztucznego fiutka, nie odczuwam potrzeby przespania sie z innym facetem, ale uwielbiam fantazjować o takim trójkącie 2m+k. Strapon to jest dopiero moje marzenie ale na razie czekam aż moja pani sama na to wpadnie. Myśle ze tak na prawdę w ogóle dużo jest osób bisexualnych tylko jesteśmy tak wychowywani ze wstydzimy sie do tego przyznać. Wszystko jest ok kiedy kobieta ogląda i podnieca sie widokiem dwuch pań pieszczacych sie ze sobą i nikt jej nie wyzywa, a jeżeli facet obejrzy gejowskie p***o to od razu pedał. Cóż takie czasy. Odwagi wszystkim życzę.

Gość gość
No wlasnie i tu masz racje.

Gość gość
Chciałbym poznać tu parę z panem bi lub samego początkującego pana bi.Piszcie nawet jezeli chcecie tylko na ten temat pogadć.

Gość PaniBi
A mi się marzy seks z uleglym panemi Bi. Mam fantazje, żeby zdominować jakiegoś pana i zająć się jego tyłkiem. :p

Gość gość
do pani powyżej oj jak ja bym tak chciał

Gość wrco
do PANIBI gdzie mieszkasz ?

Mój facet jest bi, ja jestem bi, a dokładniej mówiąc lubi seks oralny z drugim facetem. Obserwując to z boku, podczas lizania cipki innej dziewczyny, jest to z***biście podniecające. Obawiam się jednak że ten temat zostanie za chwilę zaszczekany albo przez forumowe półgłówki, albo przez miłośników Ojca Rydzyka.

Gość gość
Przepadam za cipką i za kobietami,ale ... Kiedyś chciałem spróbować,jak to by było mieć w ustach coś twardego.Wybrałem się do TS-TV i muszę powiedzieć,że to nic strasznego.Fajne niespotykane przeżycie.Często mi się marzy by być z 1K i 2M,może kiedyś przytrafi mi się taka okazja.