Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 28, 2011 tylko nie piszcie że prześpicie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lomu 0 Napisano Październik 28, 2011 Jaką dodatkową godziną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 Luśka skoro nie chcesz to nie piszę, ze ją prześpię ale i tak ją prześpię :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 28, 2011 w niedzielę przestawiamy zegarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lomu 0 Napisano Październik 28, 2011 Cofnę zegarki w sobotę wieczorem, a w niedzielę wstanę o zwykłej godzinie:) Nawet nie zauważę różnicy, poza tym, że będzie jasno za oknem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara Eminęcja 0 Napisano Październik 28, 2011 Lomu co to za pryszcz na plecach?...fuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 28, 2011 ale jaki kocur fantastyczny :D mam na myśli wykorzystanie aktywne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lomu 0 Napisano Październik 28, 2011 Miałem tam małą rankę i skóra z tuszem zniknęła:/ Z resztą na całych plenach mam sporo małych blizn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marionetka_lala Napisano Październik 28, 2011 ja dodatkową godzinę chętnie odsprzedam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smukła krystyna Napisano Październik 28, 2011 wykorzystam ją na osiągnięcie ostrego, niebanalnego, kosmicznego orgazmu (()) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska rzecz 1 Napisano Październik 28, 2011 Oczywiście przesiedzę ją na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość superowe kawałki Napisano Październik 28, 2011 w linkach masz, Męska rzecz. Dzięki za przypomnienie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka_w_szpileczkach90 0 Napisano Październik 28, 2011 Będę spać , niedziela to jedyny dzień w którym mogę spać bez ograniczeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pappa dotter 0 Napisano Październik 28, 2011 Dodatkową godzinę zawsze można przeznaczyć na seks :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość superowe kawałki Napisano Październik 28, 2011 a w temacie to zapewne obudzę się wcześniej niż reszta czeredy. Zawinę się w puchaty szlafrok, zrobię kawę i poczytam w ciszy poranka :) Książka zaczęta dawno przed zawieruchą remontową, czas powrócić do drobnych przyjemności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bella ... 0 Napisano Październik 28, 2011 A ja wstane juz o 5 bo moje dziecko nie uznaje zmiany czasu za wystarczajacy powód aby matce dac pospac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wendelia Napisano Październik 28, 2011 Lusesita czy jestes ta Lusesita, ktora siedzi tu od lat? Szmat czasu cie nie widzialm :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska rzecz 1 Napisano Październik 28, 2011 Proszę uprzejmie. Lubię Polskie starocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maośka 0 Napisano Październik 28, 2011 bede czytac godzine dluzej, bo uwielbiam czytac do poduszki albo zobacze jakis film i nie bede sie martwila, ze pozno sie konczy a ja bede na drugi dzien wygladac jak zombie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 28, 2011 ta... to ja :) może pokręcę hulahopem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adela zagubiona Napisano Październik 28, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ludzie co wy Napisano Październik 29, 2011 a sex???:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach