Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeaa aa

Moja rodzina przyjeżdza na wszystkich świętych. Nie chce ich widzieć :(

Polecane posty

Mają przyjechać juz jutro ,specjalnie ze Slaska :O wygrali w lotto i kupili sobie auto... przyjezdzają by sie nim pochwalic. Moj wujek, chrzestna ( jak to sie pisze?) , jej dwójka dzieci - dorosla córka bibliotekarka i przemądrzały synalek. Bedą mnie i moją matke pouczac JAK ŻYC , bo oni wszystko wiedzą. Przyjezdza tez druga ''część '' familii , z Poznania. Ci bedą stękać i jęczec jak im zle, ze nie maja kasy , zawsze zazdroszczą i robią wywiad m.in ze mną. Co robisz? Gdzie studiujesz? Masz narzeczonego? Itp Itd Te sztuczne usmieszki ,udawana sympatia :O kurwa rzygac mi sie chce na samą mysl :(

Gość lena/#/
ja też "uwielbiam" takie rodzinne spotkania

Gość światwiedzy
Mam sposób na takich interlokutorów. Na każde ich pytanie odpowiadaj pytaniem. Np. tak. Rodzina ze Ślaska. -Co studiujesz? -A co Wasza Jola? -Masz narzeczonego? -A Wasza Jola ma? Rodzina z Poznania. -Jak nam się ciężko żyje. -Oj, a nam jak ciężko. -Wszystko takie drogie. -U nas też ciągłe podwyżki. A obie rodzinki zasyp uśmieszkami, nadmiernym okazywaniem sympatii, czułości, zainteresowania. I tym sposobem "zabij wroga". Pozdrawiam i wytrwałości życzę!

hahaha dzieki :D