Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamuskaaaa27

Chłopiec czy dziewczynka ?

Polecane posty

Gość Mamuskaaaa27

Witajcie jestem w 27 tyg ciaży tak bardzo chce miec dziewczynke ;-( dzidzius ukrywa sie i niechce sie pokazac kompletuje dwie wyprawki dla dziewczynki i chlopca. Lekarzowi raz cos miglo i powiedzial "chyba chłopak " mogł sie pomylic?

Jeżeli powiedział chyba to widać,że nie był pewien.W swoim czasie się na pewno dowiesz:)

Gość mama trzylatka
Wybacz ale to straszna głupota kompletować dwie wyprawki. Jedną różową jedną niebieską dla chłopca? Za dużo pieniędzy masz kobito? Jest całe mnóstwo ubranek w kolorach uniwersalnych np. zielone, żółte, białe i wcale nie są one brzydsze od np. różowiutkich sukieneczek z kokardkami. To po pierwsze. A po drugie trochę cierpliwości. Dobrze że zaraz po zrobieniu testu na zakupy ludzie nie lecą :/

27 tydzien i nie wiadomo, kurcze nie zazdorszczę. Ale kompletujac wyprawke kupowałabym w kolorach uniwersalnych :P

Gość Mamuskaaaa27
Wiem ale tak bardzo chcialabym juz wiedziec ;-( a jak zrobie usg 4d to pokaze sie? Ja czuje ze to dziewczynka ale to tylko moje odczucia.

Kiedyś kobiety dowiadywały się dopiero jak urodziły i żyły z tym jakoś...Poza tym chyba najważniejsze,żeby dzidzi było zdrowe a nie jakiej jest płci.

Gość krokodylica
Ja też kupuje uniwersalne ciuszki. Jak się dowiem czy będe miała synka czy córeczkę to przyjdzie czas na zakupy w odpowiednich kolorach.

Gość Mamuskaaaa27
Moja siostra bedzie miala dziewczynke i jest to pewne :-) termin mam 3 tyg po mnie. Nie kupuje wszystkiego rozowego ani niebieskiego mam ciuszki w kolorach zołtych , zielonych, pomaranczowym kupilismy wozek koloru zielono-czarnego. Posciel czerwien w paseczki.

Gość lalakaka
mi też ginekolog powiedzial dość późno bo w 28tc... a co do wyprawki to skorzystaj z rady dziewczyn i kupuj ciuszki unisex i już :)

ja od 16 tyg wiedziałam że będzie córa, a od początku upierałam się że będzie chłopak:] mimo tego kupowaliśmy z mężem ubranka głównie zielone i żółte, białe i beżowe, dopiero duuuużo później jakaś promocja w sklepie była na body dziecięce to kupiliśmy kilka różowych. za to rodzina innego koloru jak róż chyba nie zna:] nawet jak się dowiesz jaka jest płeć dziecka to i tak nie kupuj wszystkiego w jednym kolorku, a na pewno nie różowy czy niebieski wózek - pamiętaj że następna dzidzia może być innej płci a ubranka(zwłaszcza te małe) na pewno się przydadzą:] życzę powodzenia :]

Gość lalakaka
uuu to masz już wózek? ja idę w przyszlym tygodniu na ponowne oglądanie... podobają mi się wloskie za ponad 2 tys, ale moja mama mówi żebym nie kupowala takiego drogiego... a mam dziewczynkę ;)

Gość Mamuskaaaa27
Tak zrobie :-) ale powiecie te usg 4d warto zrobic?

Gość lalakaka
ja zrobilam :) dalam 150 zl, ale warto :) wlasnie wtedy ginekolog powiedzial mi plec dziecka! no i zobaczysz buzię i ogólnie ją calą. Pozatym wykluczą ci różne inne schorzenia, jak rozszczep wargi, szpotawość kolan itp, itd

Gość Mamuskaaaa27
Tak byla fajna promocja u nas w Smyku kupilismy Tako Jumpers X 3w1 za 1000zl a bez promocji kosztowal 1480zl wiec oplacalo sie koloru czarno-zielonego.

Gość Mamuskaaaa27
U nas tez kosztuje 150zl wiec umowie sie :-) a powiec w ktory tyg ciazy robilas te badanie?

Gość lalakaka
ja to usg w 4d robilam wlaśnie w 28tc, teraz to już 31tc ;) Polecam, bo dostaniesz dokladny opis i dostaniesz fotki swojego kilogramowego szkraba ;) nooo i na 100% określi pleć :)

Gość lalakaka
ja to usg w 4d robilam wlaśnie w 28tc, teraz to już 31tc ;) Polecam, bo dostaniesz dokladny opis i dostaniesz fotki swojego kilogramowego szkraba ;) nooo i na 100% określi pleć :)

Gość lalakaka

Gość Mamuskaaaa27
Wlasnie umowilam sie na pon 31. Na 10.30. Dzienki.

Gość Ejajajai!
A czy to wazne? Dlaczego tak ci zalezy na dziewczynce?

Gość uygikuyg
ja mam corke i syna i powiem ze kazde ma swoje wady i zalety:) wyprawke bym robila uniwersalna no bo jak nakupujesz rozowe ciuszki a bedzie clopiec to co zrobisz? bedzie musialo to nosic albo oddasz/wyrzucisz

Gość Elucha.aa
Ja jestem w 30tyg i lekarz mi powiedzial " no chyba chłopak" i co mam o tym sadzic?

ja wiedziałam juz w 17 tc, ze bedzie dziewczynka i tak tez było ...swoją księżniczke widziałam na usg D3, czasem tak bywa ze maluch wstydzi sie pokazac.

Gość Elucha.aa
My juz mamy corke Milenke :-) ma 5 lat. I tez od 18tc juz wiedzielismy :-) teraz nam obojetne kupilismy wozke i troche rzeczy ale uniwersalny kolor :-) ale chciala bym juz wiedziec:-)

Gość Myyyy25
Hey u nas na usg w 25 tyg lekarz powiedział "chyba chłopak" a wczoraj 31tyg inna pani doktor powiedziala "moim zdaniem dziewczyka" i co mamy sadzic?

Gość Myyyy25
Hallo

Gość b1eata
jak bylam z synkiem w ciazy mialam juz corke pragnelam syna na usg wyszla kolejna corka ale wyprawki nie kupilam rozowej tylko zielono pomaranczowa i cale szczescie bo w rozowiuskich gatkach smiesznie by synio wygladal

Gość Mamuskaaa27
Kochane wczoraj urodzilam moja córeczke Majcia wazy 2940kg i ma 54cm :-) czyli oplacalo sie kupywac rozowe ciuszki :-) jednak lekarz moze sie pomylic. Pozdrawiam