Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dukielka

Ginekolog Krosno ,okolica-podkarpacie

Polecane posty

witajcie:-)chcę zmienic lekarza..mam dosyć robienia samodzielnie badań(skierowania nie dostaję)dosyć w opisów usg w stylu.."wydaję się być prawidłowe"...kogo polecacie do prowadzenia ciąży?Czy doktor Guzik prowadzi ciaże czy tylko robi usg i takie tam?:-)

U Guzika byłam właśnie na USG, ale jakieś takie dziwne wrażenie na mnie wywarł:O Swego czasu chodziłam do Jurenki, był w porządku chłop:) A z ciążą to chodziłam w Jaśle, bo tutaj mieszkam na stałe, i jestem bardzo zadowolona z mojego lekarza tutaj:)

dzięki za info:-)ja z kolei byłam raz u Źrebca w Jaśle i też na mnie dziwne wywarł wrażenie:-)ale usg zrobił i opisał bez pudła:-) A o co chodzi z tym Guzikiem?Jakis dziwny z zachowania czy co mu tam dolega?:-)

Źrebiec jest znany z tego, że mówi niewiele, ale robi najlepsze USG w mieście, jest super fachowcem, tyle że każdą informację trzeba z niego wyciągać:) A Guzik... coż, jakiś taki dziwnie wesolutki i dowciapny, lekarz powinien być poważniejszy. Zresztą może ja akurat trafiłam na taki jego dzień:D

aha...:-)właśnie idę w środę do Guzika na usg,ale rodzinnie może się więc pohamuje od dowcipów:-)A czy on prowadzi ciąże może wiesz?

Gość ciemnoniebieska
ja polecam doktor Kotiuszko :) chodzę do niej prywatnie bierze 50-70 zł, za każdym razem robi usg, bada dokładnie, zawsze miło i profesjonalnie odpowiada na pytania.

Gość lulka0476
nie polecam Jurenki - przez niego straciłam dziecko w 38 tyg ciąży!!!!! Kotiuszko tez nie. Może jeszcze Słowik jest ok - jedyny ma tytuł dr O Guziku tez jeszcze nie słyszałam nic złego a znam całą Krosnieńską elite

Gość martyna28.,.
Pelc jest super, szkoda co z nim zrobili i Gonet-sebastianka, z tym, ze pracuje w jasle w szpitalu, ja wlasnie rodzilam w jasle, i polecam, kameralny szpitalik, super personel

Gość ciemnoniebieska
a mogłabys napisac czemu nie polecasz kotiuszko? tak z ciekawosci pytam, ja jestem w 37 tc.

Gość martyna28.,.
lulka- nie mozesz oskarzac kogos, ot tak, stracilas dziecko dramat, wspolczuje, ale chyba lekarz nie jest temu winny, wtedy szuka sie winnych, ale przeciez, to sie zdarza, niestety, jesstes rozgoryczona, udowodnilas mu to? , ja go wspominam dobrze, przyjmowal mnie na oddzial jak mialam problemy

o,matko ale mnie postraszyłyście:-(no nic pogadam z Guzikiem na wizycie,chociaż już kiedys usłyszałam od lekarza,że" nie wchodzi w kompetencje drugiego"...bożesz co za klan na drzewie ci lekarze:-(

Gość aniołkowa2283
joanna gonet sebastianka:) super >

Gość Caridwen
A nie wiecie czy jest ktoś kto przyjmie 16-latke bez rodziców? Nie chodzi o to ze jestem w ciąży, tylko o to żebym nie była :) I mieszkam ze starszą babcią, która raczej takimi sprawami się nie interesuje :) Już. Wiecie coś na ten temat?