Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erererrrr

FACECI NIE DAJĄ MI ŻYĆ

Polecane posty

Gość erererrrr

na początku prosze zazdrosne kobiety o darowanie sobie krzywych tekstów bo wcale sie tu nie szczyce ani chwale mam problem mam dość adoracji facetów którzy ślinią sie na mój widok zaczepiają i walą krzywe teksty jak radziłyście sobie z natrętami mam faceta i małe dziecko jestem podobna do kim kardashian mam balony i wielki tyłek twarz miemal identyczna teraz nawet sie nie maluje bo mam dosyć tego zainteresowania stałam sie niemiła opryskliwa i wulgarna dla facetów którzy mnie zaczepiają ile mo,żna grzecznie tłumaczyć zdarza sie że powiedziałam spierdalaj albo wal sie bucu mam dosyć komentowania moich kształtów i patrzenia w cycki mój facet sie cieszy że wszyscy mnie mu zazdroszczą nie wie ile z jego kumpli proponowało mi żebym go zastawiła albo proponowało sex

Gość a wystawiasz się na widok?
?

Gość erererrrr
próbuje sie obrzydzić nie myje włosów chodze w luźnych ciuchach mam wykrzywioną twarz gdy nie reaguje na krzywe teksty i udaje że nie widze fagasów zaraz słysze teksty o nadętej zarozumiałej suce

Gość erererrrr
prosze o rady co mam zrobić to nie jest dla mnie śmieszne naprawde mam dosyc zainteresowania zawsze lubiłam spokój jestem wręcz aspołeczna i chciałabym w spokoju żyć

Gość uiolkjhyuio
"mój facet sie cieszy że wszyscy mnie mu zazdroszczą nie wie ile z jego kumpli proponowało mi żebym go zastawiła albo proponowało sex" o! to dziwne z takim brakiem klasy wyrwał taką laskę? co cię urzekło w takim prościuchu?

Gość erererrrr
śpiący leniwcze naprawde chcialabym być paskudnym pasztetem urode dla mnie to problem często słyszałam że musi być ze mną coś nie tak albo że jestem lesbą bo jak to może być że nie reaguje na ich zaloty s

Gość ignoruj ich i trakuj
jak powietrze, udawaj ze ich nie słyszysz i nie widzisz, patrz z wyrazem niechętnej obojetności

Gość miałam podobnie
Nie wyglądam jakos wyjątkowo, ale zawsze miałam najwieksze cycki w otoczeniu a przy tym szczupłą, drobną sylwetkę. Nawet mój syn pyta czemu faceci tak się gapią (jeszcze nie łapie o co chodzi). Mi bardzo pomogło nabranie dystansu do tego co sie działo i nie branie sobie do serca uwag typu "zarozumiała suka". Nie wpłyniesz na zachowanie innych, możesz tylko zmienić swój stosunek do tego.

Gość erererrrr
mojfacet ma klase nie martw sie o to spytałam czemu on nie jest wogóle zazdrosny i czemu nie reaguje powiedział że jest zazdrosny jak cholera ale nie pokazuje tego a cieszy go że inni mu mnie zazdroszczą bo wie że jestem i tak tylko jego a oni moga pomarzyć

Gość rereqmqm
Nie słuchaj ich autorko, co innego mogłyby napisać zakompleksione paszteciory z kafeterii jak nie to, że jesteś zadufana w sobie i suczę :) Ich szczyt piękności to ryj obłożony zieloną glinką, więc nie złość się na nich i zrozum te bazyle :) No niestety taki los kobiet pieknych, wiem o czym mówisz. Nie pozostaje Ci nic innego jak ignorować zaczepki i spławiać tych, którzy grają Ci na nerwach najbardziej. A swoją urodą masz się chwalić a nie ją tuszowac brakiem makijażu :) Chodź dumna jak paw i ciesz się z tego, o czym inne pasztety marzą, wyładowując swoje flustracje na takich jak Ty :) Pozdrawiam 🌼

W życiu do wszystkiego należy podchodzić z dystansem. Będąc ciągle na nie i "damą z wyższych sfer" tylko podnosisz sobie ciśnienie :classic_cool:

Gość Ula Ola
na mnie raz facet trąbił tak nachalnie, że pokazałam mu fuck off a on dopiero zaczął trąbić wtedy i policja go złapała hahah specjalnie przeszłam obok zasmiać mu się w twarz :) dzwię się że koleżanek nie masz przez to widocznie nie byly warte przyjaźni, jak wybrały sobie łatwych facetów to ich sprawa.na pewno poznasz jeszcze fajna kolezanke

Gość erererrrr
w szkole laski mnie nienawidzily obcinały mi paski od torebki wklejały gume we wlosy straszuły że wsadzą mi głowe do klozetu szarpały wyśmiewały kiedyś w autobusie jakaś obcieła mi włosy wyrywały mi kanapki wrzucały do kosza gdy piłam sok szturchały żebym sie oblała wywalały książki i zeszyty przez okno nie chodziłam na balety nigdzie jadłam w kiblu raz dostałam w twarz bo facet jakiejś sie na mnie gapił

Gość erererrrr
nie mam naszej klasy ani facebooka wystarczyło że ktoś napisał pare tekstów jak by mnie brał i co by ze mną robił żebym poblokowała cholerstwo

Gość erererrrr
nie moge sie doczekać kiedy minie chce siedziec na werandzie w bamboszach siwa i tłuściutka bawic wnuki

Gość erererrrr
nie musisz mnie obrażać a zreszta pisz co chcesz wyzwisk już tyle słyszałam od dziewczyn że przywykłam do tego

Gość czerwona88
nędzne prowo

Gość wynika z tego ze denni faceci
uważają, że jak kobieta posiada pewne cechy fizyczne, mocno się kojarzące seksualnie (duże piersi, tyłek), to jest dziwką. Nawet słyszałam, że to badano, iż proste umysły dokonują nieracjonalnych, skrótowych skojarzeń od razu - wygląda erotycznie, na pewno "to" robi, na pewno jest łatwa, na pewno "daje". Ja nie jestem jakaś szczególnie piękna, ale też mnie spotykały w życiu ohydne zaczepki, którymi czułam się tylko upokorzona, nawet jak byłam młodziutką dziewczyną i jeszcze nawet nie wiedziałam co to seks, to pewne typy myślały, że mają prawo sobie pozwalać do mnie. Autorko, wiem że to jest bardzie upokarzające, niż przyjemne. Ja np. unikam dekoltów, choć mój mąż uwielbia na mój dekolt patrzeć i prosi mnie, żebym zakładała, ale on nie rozumie, że ja nie chce, żeby jakiś śmieć myślał od razu, że ja dla niego wywalam cycki :O Łączę się w bólu, olewać to trzeba i tyle.

Gość Hmpfddd
Przytyj 20 kilo, zrezygnuj z makijażu i fryzjera, zacznij obgryzać paznokcie, chodź w powyciąganych dresach. Brak powodzenia murowany :D

To adoruj te pozbawione piersi. Nam to nie przeszkadza, nie wiem, co to w ogóle ma do tego tematu. Temat dot. facetów, którzy zaczepiają kobiety o rozwiniętym ciele (wiesz, jak wigląda kim kardashian, prawda? nie podobają ci się takie laski, to co robisz na tym topie? :O )

iuiyrs - pomyliłeś tematy, chłopcze 🖐️

Gość maczo panczo
ten od małych cycek to jakis pedofil pewnie albo baba z małymi cyckami autorko skoro wyglądasz jak kim kardashian to wiec że jesteś moim ideałem nic dziwnego że nie możesz spokojnie przejśc

Gość A ja ci wierzę123
A ja tam wierzę i rozumiem cię, nie jestem jakoś podobna do znanych piękności, powiem wręcz, wg mnie przeciętna uroda, ani pasztet (az tak źle ze mną nie jest:p), ale i super miski też nie mam (czytaj - twarzy). A też był czas, że nie mogłam spokojnie przejść, bo komenty leciały, a dzieuchy mnie od różnych wyzywały. A co śmieszne, ani ja po dyskotekach się ciągałam, jak już to albo z wiankiem koleżanek (wcale nie brzydkich), albo wcale, sama nigdy. Męczące to było i wkurzało, bo człowiek czuje się zwyczajnie, chce zwyczajnie iść na spacer, na zakupy i nie zwracać niczyjej uwagi, a tu rzuci ci ktoś komentarz, drugi podłapie i już humor sp.... to tak jakby się miało napis na czole "zaczep mnie a zobaczysz co się stanie"😠 Tak więc ja ci współczuję.

ja mam podobnie nawet w sklepie gdy o coś prosze sprzedawczynie mówią z uśmieszkiem że nie ma choć leży na ladzie za nimi wiem że mi tyłek obrabiaja do fryzjera nie chodze bo mnie tak opitolili że płakałam z 2 tygodnie na drugi dzień praktykantka z salonu powiedziała że jak wyszłam to sie śmiały z specjalnie mnie oszpeciły a największą polewe mniały na widok moich łez w oczach miałam piękne długie włosy a wyszłam ścięta na grzyba