Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxx...xxx

pomocy pomarańczowe wlosy po pryskaniu rozjaśniaczem

Polecane posty

Gość xxx...xxx

bardzo prosze o pomoc, pryskalam wlosy rozjasniaczem i zamiast nabierac cosraz jasniejszego blondu one nabraly koloru taki bardzo jasny rudy, jaka farbe moge polozyc zeby chwycilo w miare jasnym chlodnym blondem bo w takim bardzo cieplym odcieniu wygladam okropnie. :(

Gość ja doskonale wiem
ciemny bląd - powinien wyjść na rudych i nie byc za ciemny, najlepiej by było gdybys poszła do fryzjera ale nie zawsze jest kasiorak, no...cóż wpisz w wyszukiwarke i szperaj,może cos znajdziej,może ktos podpowie

nie martw się, też tak miałam , pryskałam swoje jasne brązowe wlosy sprayem rozasniajacym joanny i wyszedl mi jakis dziwny kolor, więcpozniej pozniej nalozylam prawdziwy rozjasniacz, a potem farbe bardzo jasny blond i teraz jestem zadowolona ; )

Gość xxx...xxx
dokladnie, ja tez pryskalam tym rozjasniaczem z joanny i taraz mam jasny pomarańcz. Nie chce malowac ciemnym blondem bo chce dojsc do w miare jasnego blondu. A czy sama jakas blond farba nie zlapie na nich? mam juz dosc przesuszone wlosy dlatego nie chce nakladac zwyklego rozjasniacza na nie bo boje sie ze by mi sie bardzo wykruszyly.