Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilcia1408882

Co sądzicie o wózkach marki emjot?

Polecane posty

Gość ilcia1408882

hej dziewczyny mam pytanie co sądzicie o marce wózków emjot. Czy są one solidne i czy jesteście z nich zadowolone? Wczoraj widziałam w sklepie model tej firmy i bardzo mi się podobał ale niestety nie zapamiętałam nazwy modelu. W każdym razie jest to wózek 3w1 ma pompowane koła i aluminiowy stelarz. Wydawał się być solidny i nawet lekki, ale mało jest opinii o tych wózkach na różnych forach, także tu chcę "zaczerpnąć języka" Chyba że macie jakieś inne typy fajnych wózków do 1500 zł to z chęcią posłucham :)

ja mam wozek emjot treeco, 3 w 1 szłau nie ma, gondola ok, fotelik ok, super ze bez problemu wpina sie w stelaz i mozna ze spiacym maluszkiem podrozowac samochodem a potem wózkiem, dla mnie to bylo bardzo wygodne. problem pojawil sie przy spacerowce, strasznie to wszystko ciezkie razem, do samochodu pakuje najpierw ciezki stelaz a potem reszte wozka, troche to nie wygodne. teraz juz bym nie kupila wozka 3 w 1, polecam kupic fotelik do 13kg, i jakas gondolke ewenualnie z mozliwoscia przeksztalcenia w spacerowke czyli 2 w 1 bo potem taka mega ciezka i wiela spacerowka jest niepraktyczna.