Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tyfka

Tylko do kobiet:)PYTANIE?!?

Polecane posty

Gość Tyfka

No wiec Jak to jest u Was z seksem podczas miesiaczki?? Ja osobiscie uzywam tak zwanych Soft tamponow. Super sprawa, Sa przystosowane wlasnie do wspolzycia podczas okresu. Zero krwi, wszystko higienicznie ;) a Wy rezygnujecie na Ten czas?? A moze ktos tez uzywa tych tamponow??

Gość sdffgfgfghghj
to musisz miec pojemną cipe skoro miesci ci sie i kutas i tampon

Gość stefeniantka
nie uprawiam w ogóle sexu podczas miesiączki jest to dla mnie niehigieniczne

Gość ja tam nie lubie poniedziałku
nie kocham sie w miesiaczce co to za tampony??? ożesz w morde jeza

Gość Tyfka
Ja napisalam Soft Tampony!!! Wygladaja Jak gąbka! Mała,różowa. Poza tym ja jej nie odczuwam podczas sexu i mąż tez nie czuje. Zapytajcie sie w aptece niedowiarki:d

Gość majka@kajka
mi jest zawsze ciężko wytrzymać bo w te dni kiedy mam okres mam tez ogromną ochotę na seks ale na szczęście mój okres trwa króciutko więc idzie to jakoś wytrzymać :)

Gość Tyfka
Wpiszcie sobie w Google softtampons i popatrzcie na obrazki. One są właśnie po to aby mogło sie wspolzyc podczas miesiączki. Nie no , nie wierze ze nikt tego nie używa ;)

Gość majka@kajka
ile kosztują? i jak je po wszystkim wyjmujesz?

Gość Tyfka
No nie maja sznureczka tylko taki otwór. I może sie to wydawać skomplikowane do wyciagniecia ale w praktyce jest to bardzo proste;)

Gość Tyfka
3 szt. Ok 15zl. Wiec najtańsze nie są. Ale poczas okresu zluzyje może 1-2. I moim zdaniem nawet te 15zl raz na miesiąc to nie taka tragedia:)

Gość a co mi tam!
prawdziwy żeglarz i przez morze czerwone przepłynie:d ja nie używam żadnych tamponów wtedy:]

Gość paulinaaaaaaaaaaaa
No nie wierze:D Bez przesady Te parę dni można wytrzymać Wg mnie z tamponem czy bez seks w te dni jest obrzydliwy Fu

Gość Tyfka
Ja bym nie dała rady tak bez niczego;) ale z tym tamponen czuje sie jak bym wcale okresu nie miała;) wszystko dla ludzi. Jak kto woli:)

Gość Agubujjj
O matko:) serio tak wam szkoda przescieradla? (ktore i tak trzeba zmieniac po seksie) Czy o co chodzi? Seks podczas okresu jest super i naprawdę nie wiem czemu uważacie ze jest to "takie fu". Ja widzę same plusy: relaksuje, pozwala zapomnieć o bólu brzucha/nóg czegokolwiek co was tam wtedy boli, sprawia ogromna przyjemność! Jedyny opór jaki mogłabym mieć wiazalby sie z tym co może pomyśleć facet, bo jak dla nas jest to naturalne, to dla niego na początku jest to dosc nowa sytuacja. Na szczęście moj ukochany nie miał i nie ma żadnych obaw i tego tamponu używać nie będziemy :) Swoja droga.. Skoro omijacie seks podczas okresu to analny tez? Biedne dziewczęta!

Agubujjj O matko serio tak wam szkoda przescieradla? (ktore i tak trzeba zmieniac po seksie) Ty zmieniasz po seksie przescieradlo?A po co?Leci Wam jak z kranu?

Gość Tyfka
Wiesz dla Ciebie to ok a dla innych nie. I nie chodzi o przescieradlo ale o własny komfort i higienę.

zgadzam sie z agubujjj!!!nic w tym zlego ani ochydnego kochac sie podczas okresu!!! preciez to naturalne:)a ty tyfka nie boisz sie ze partner podczas seksu wepchnie ci tego gabczastego tampona gdzies glebiej tak ze nie bedziesz mogla wyciagnac i ze dopiero beda problemy???

Gość Agabujjj
Wiesz nie wiem jak jest u Ciebie ale u mnie seks nie trwa kilku minut. Potrafimy sie kochać, masowac itd godzinami i nie poprzestajemy na jednym razie. A ze moj facet na mnie niesamowicie działa i nie ograniczamy sie z niczym to pościel sie brudzi w naszych plynach, olejkach, pocie. Lubię potem spac w czystej plecieli, to chyba normalne:)

Gość Tyfka
Gdzie niby ma mi go głębiej wepchac?? Do macicy???To niemożliwe;) nawet pytałam gin bo miałam opory. A dzisiaj jestem zachwycona:) natomiast tak bez niczego to dla mnie niehigieniczne i troche obrzydliwe. Wolałabym nie mieć seksu niż taki "swoiski"

Gość no wiemwie
znajome laski w burdelach tez uzywaja Soft tamponow

Gość Kropf
Fajne znajome masz. Z Kim sie zadajesz , takim sie stajesz ?!........