Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_minkaaa

Brak mi wiedzy....

Polecane posty

Gość smutna_minkaaa

Bardzo podziwiam Was ...tyle się tutaj ciekawych rzeczy dowiedziałam... Skąd Wy macie tyle wiedzy ?? Matko...tyle wiadomości... Jejku naprawdę...Szacunek Ja mam 27 lat - a kupuję podręczniki do gimnazjum, potem do liceum i czytam. Teraz młodzież wie , dużo, dużo więcej niż kiedyś.

Gość smutna_minkaaa
A widzieliście podręczniki ?? Nawet do historii - przecież to jest ogrom wiedzy, materiału Teraz społeczeństwo jest mądrzejsze.

Gość 5hy54y
to sobie czytaj:) kto broni?

Gość smutna_minkaaa
internet to kopalnia wiedzy ...

a zebys wiedziala ze dzisiejsza mlodziez niejednemu doroslemu wstydu by narobila i to w takich kwestiach do ktorych uwazac by mozna bylo ze powinni dorosnac.

Gość smutna_minkaaa
Elis26ka To znaczy w jakich kwestiach ??

Gość mikaMo
jest taki film - Idiokracja - zobacz sobie

Gość smutna_minkaaa
Moja siostra chodzi do liceum ... Naprawdę ...szok

Gość smutna_minkaaa
Generau Deka Wyśta chyba do współczesnej szkoły nie chodzili, ludzie. Możesz jaśniej ??

Opuściłam taką 5 lat temu i z pewnych względów muszę niekiedy pracować z młodzieżą do lat 18. Koszmar. Ledwo zdanie sklecić potrafią, te gangsta-dreso-blacharowe style...

a zebys wiedziala ze dzisiejsza mlodziez niejednemu doroslemu wstydu by narobila i to w takich kwestiach do ktorych uwazac by mozna bylo ze powinni dorosnac.

Gość smutna_minkaaa
Ale Ty pracujesz chyba z trudna młodzieżą. Większość młodych osób jest baaardzo inteligentna i oczytana.

Na tym właśnie polega problem, że pracuję, o ile to się da nazwać pracą, z młodzieżą z bardzo zwyczajnych, dobrych domów. Gdzieś Ty spotkała te inteligentne i oczytane przypadki?

Gość smutna_minkaaa
nawet na różnych forach - historycznych, polonistycznych , geograficznych, etc.

Gość smutna_minkaaa
Ale na forum musi wykazać się jakąś wiedzą skoro podejmuje polemikę ?? Skoro zna na forum to i wiedzę ma z danej dziedziny w realu

Rzadkie to przypadki, gdy ten młody człowiek siedzący przed monitorem naprawdę coś wie. INTERNET. Wujek Google załatwia wszystko w ciągu sekundy. Nie wierz w tę ich ''wiedzę''.

Gość smutna_minkaaa
Gdzie nie wejdę na forum - tam czytam - bardzo dużo informacji od młodych ludzi z wielu dziedzin, bardzo mocno wykraczającą poza wiedzę z podręczników. Jestem przerażona swoimi niedostatkami.

Każdy kij ma dwa końce. Owszem są portale internetowe bardzo wartościowe - gdzie rzeczywiście można się wielu ciekawych rzeczy dowiedzieć. Są fora internetowe, gdzie piszą zapaleńcy - miłośnicy danej dziedziny, z których można się wiele ciekawych rzeczy dowiedzieć. ALE !! W wielu przypadkach - są to portale, które są miejscem wielu pyskówek, przeklejania treści w Wujka Google, wyładowywania swoich frustracji, itd. Internet to dobre narzędzie, ale trzeba do niego podchodzić z dużą dozą rozsądku i ostrożnie i nie wierzyć we wszystkie bzdury, które są tam wypisywane.