Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiki.................

Prawiczki mają szanse na fajne życie,tylko są leniwi. Zgadzacie sie ?

Polecane posty

Gość IMO13855
Darker "Gra ale trzecio-czwartorzędną." No! Już myślałem, że Jankerysa odstawisz... Acz miejsce wzrostu 9jak i innych czynników) na 'skali atrakcyjności jest dość płynne.

Gość IMO13855
NB to kurwa! No co? Skoro nikt nie pofatygował się, aby Cie wyzwać, to ktoś musi! Wszakże tradycja. :P Cześć stara. ;)

"Były wtedy na sali dwie inne klasy , a ja słaby z wfu nie umiałem grac w siatkowke. On na to, że taki kurdupel powinien być bardziej zwinny i szybki" Hahahahaha! Sorry, jakoś mnie to rozbawiło. :)

Gość IMO13855
Bielyje Rozy "Jeden głupszy od drugiego." Jak to mawiają "wysoki jak brzoza..." Co nie Drabino? :classic_cool:

IMO dziwnym trafem odkąd topik creama uparł nikt mnie nie wyzywa :p ale dzięki, że odświeżyłeś tradycję :classic_cool:

ytytytyt vel. chałabała "Bielyje Rozy - rzekła baba, która sama przyznaje, że się kurduplami brzydzi Ave hipokrytki z kafeterii!!!!" Nigdy nie napisałabym, że brzydzę się ludźmi ze względu na ich wzrost. Ale preferuję wysokich, ponieważ sama jestem wysoka, ot co. Nie dorabiaj sobie jakichś ideologi.

"napisz prawdę - źle się po prostu czujesz w towarzystwie kobiet, nie wiesz co ze sobą zrobic i po prostu wychodzisz. i głupio się dziwisz, że baby nie masz" Akurat kobiety tam to są w towarzystwie innych a nie moim. Dalej zgrywasz idiotę.

Gość IMO13855
prawdą jest ze "zakompleksionych kurdupli nie lubie fakt." "Przy nizszych zle bym sie czula..." Zakompleksione kurduple są BE! Fakt. Jak śmią?! Przecież nie są chyba zakompleksione dlatego, że jedna pannica (czy setka innych) stwierdza, że poprzez jego wzrost czułaby się przy nim źle...brednie o charakterze za 3...2...1...:classic_cool:

Było trzeba wpierdalać kaszę w przedszkolu jak wychowawczyni kazała to bylibyście wyżsi - taka prawda.

"Ale preferuję wysokich, ponieważ sama jestem wysoka, ot co. Nie dorabiaj sobie jakichś ideologi." O mać, "ideologii" miało być.

Gość IMO13855
Bielyje Rozy "Nigdy nie napisałabym, że brzydzę się ludźmi ze względu na ich wzrost." Ufff! Cieszę się, że groźby miażdżenia pod (przerośniętą) stopą (tudzież innymi częściami ciała) nie wynikały z mojej mikrej postury. Zaraz...czy to znaczy, że mam paskudny CHARAKTER(TM)?! :P

"Darker - taa wszystkie w twoim otoczeniu sparowane. bujac to my" Bo tak jest, krasnalu. Mam 27 lat - w jakim otoczeniu mam się obracać? Podstawówka? Tam raczej wszystkie dziewczyny chłopaka nie mają :D Ile kobiet w moim wieku nie miało nigdy partnera? Rusz tym pustym łbem i pomyśl

ytytytyt vel. chałabała "wiem, że nie ładnie o to pytac, ale jesteś wysoka w sensie wysoka-szczupła czy taka po prostu duża baba?" Szczupła i wysoka, wot dziewaczka. :)

"gówno prawda, ja akurat w przedszkolu wpie**alałem wszystko co nie uciekało z talerza" No to masz w sobie geny przegrańca. Chuj z tobą.

"no to jak musisz miec koniecznie taką co nigdy nie miała partnera..." Nie muszę ale to i tak niczego nie zmienia.

"No była tu taka jedna, czekaj, czekaj jak jej tam było...MAM! mp30" Ta co się zabiła. Podziękuję.

Gość IMO13855
Darker "Kolejny kretyn" Niezamierzona ironia Twoich wypowiedzi powala. :D