Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiki.................

Prawiczki mają szanse na fajne życie,tylko są leniwi. Zgadzacie sie ?

Polecane posty

ytytytyt vel. chałabała "o to super, to mam dla Ciebie propozycję. zrób eksperyment - przytyj 30 kilo i zobacz, czy zaczęli Ci się podobac otyli faceci." Nie muszę i tak lubię tzw. 'bearsów'. :D Ale na poważnie, to szczerze mówiąc Ty jesteś trochę zaburzony, wszystko zwalasz na wzrost, a prawda jest taka, że, no nie wiem jak Ci to powiedzieć, może tak: jesteś żałosny.

Podobnie znajdą się tłumy panienek gotowych pocieszyć niskiego faceta z twarzą wyjętą z żurnala :) Nikt nie jest idealny. :P Przy okazji - fakt, wiele kobiet woli kiedy facet jest wyższy, ale bez przesady i nie wszystkie.

Argen - tak sobie tłumacz. ;) Nie każdy jest bogaty, a mimo to masa ludzi jakimś dziwnym trafem i pomimo wzrostu nie marnuje życia narzekając na brak partnerki :P

Gość aż się wtrące....
Ten na D ma 27 lat !? No to w takim razie jedno buahahahaha ! Jak miałam 27 lat to korzystałam z życia i nawet nie wiedziałam że jest kafeteria. Wyjdźcie trochę do ludzi a nie tylko narzekacie, teorie macie jak 70 letni staruszkowie choć tak naprawdę gówno wiecie jeszcze o życiu. Siedzicie cały czas tylko przy tej klawiaturze i leczycie kompleksy bo wiecie, że tu jest parę osób które was wesprą w tych waszych pogladach. To nie pasuje, to jest feee, to nie wypada, wtedy się źle czuje, wtedy sie wstydze kurde życie zmarnujecie tacy młodzi ludzie wstyd ! dobrze, że kiedyś tych kompów tak nie było i neta bo może bym sobie życie też tak zmarnowała jak oni. Współczuje ale odwagi i do ludzi !

"Co? " Mp30 już nie ma wśród nas. Offerma ją odrzucił a strach na wróble stojący w polu nie odwzajemnił uczucia, więc...

moor - to są kolesie, którzy mają kobiety, których żaden wysoki nie chciał. fajna perspektywa byc z kimś, kto jest z tobą z braku laku biała - bears a otyły to co innego. skąd u was to przekonanie, że jak dziewczyna jest niska to chciałaby kurdupla? przecież to bzdura

Gość IMO13855 kupa
OFFERMA to zakała kafe tak jak Loooser i bsa dwie kurwy zajebane , po co takie gowna żyją? Po co?

Chałabała - ale Ty wiesz, że Twoje wyjaśnienie to właśnie absurd? Ludzie nie patrzą tylko na wzrost - ba, sam wygląd ogólnie nie jest najważniejszy. Jak ktoś latami nie może sobie nikogo znaleźć to problem jest w głowie, a nie w tym ile cm nad ziemią jest osadzona.

IMO13858 "Segregacja na tle wzrostowym! Typowa Aryjka." Ano jestem Aryjką i BSA uświadomił mi jakiego zaszczytu dostąpiłam! To on nauczył mnie, że błękitne oczy, blond włosy i wysoki wzrost to przepis na sukces i powinnam być z tego dumna! A resztę traktować jak podludzi. :)

"No to w takim razie jedno buahahahaha !" Tłumaczenie: Jestem od ciebie lepszy bo wsadziłem dziewczynie. Gratuluję. "Jak miałam 27 lat to korzystałam z życia i nawet nie wiedziałam że jest kafeteria" Ja też nie wiedziałem co to jest kafeteria do 26 roku życia. Jakoś nie robi mi różnicy czy siedzę z książką czy na forum gdy mam dzień wolnego. "Wyjdźcie trochę do ludzi a nie tylko narzekacie" A kto tu narzeka na życie? Jest grupa co narzeka na wzrost - nie ja. Raczej wychodzenie i wyglądanie niczym bezdomny pies im nie pomoże urosnąć. "Współczuje ale odwagi i do ludzi ! " Do jakich ludzi? Na imprezy? Nie lubię. Studia się skończyły i obecnie robię to co lubię.

ytytytyt vel. chałabała "skąd u was to przekonanie, że jak dziewczyna jest niska to chciałaby kurdupla? przecież to bzdura" Oj, ja tylko pisałam za siebie.

Pardon nie zauważyłem żeńskiej formy postu. Ale to nawet gorzej bo jak dziewczyna pisze, że "korzystała z życia" to wiadomo aż nadto wiele :D

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "To on nauczył mnie, że błękitne oczy, blond włosy i wysoki wzrost to przepis na sukces..." Wszakże sam jest namacalnym przykładem tego "przepisu na sukces". :P

Gość IMO13855 kupa
dziewczyna nie chce niskiego bo nawet 12 latek jest wyższy od takiego 166cm prawiczka buhahahahaha

a ja bym powiedziała, że nawet jak będziesz wysoki to z twarzą zdradzającą złe kontakty z kosiarką w ogródku niewiele zdziałasz. Takich powodów można sobie od groma wymyślić, a i tak faktu nie zmienisz - nie ma jednej konkretnej cechy wyglądu która skreślała by całą osobę.

Gość IMO13858
Moorland "IMO - nie rycz i czytaj uważnie zanim się wkopiesz w kiepski argument." Rozumiem, że kaleka mający 140cm wzrostu z lekkim opóźnieniem umysłowym, brak powodzenia zawdzięcza charakterowi? Wybacz, ale zwierz ryczy dalej.:D

ytytytyt vel. chałabała "Bielyje Rozy - no to zrozum, że inne kobitki mają takie samo zdanie" Generalnie to większość chce mieć faceta wyższego od siebie.

No wiesz...jak ktoś jest upośledzony umysłowy to w tym momencie mógłby mieć i 190... Przy okazji - 140 to już karzeł, czyli choroba genetyczna. Swoją drogą, chłopak mieszkający w moim starym mieście był karłem i miał dziewczynę...

Gość IMO13858
Moorland "...nie ma jednej konkretnej cechy wyglądu która skreślała by całą osobę." A pannic piszących, że nie chciałyby niższego od siebie w to nie wliczasz? Bo one przecież nie skreśliły "CAŁEGO" faceta przez wzgląd na 'niedobór' centymetrów? A teraz pomyśl o ekstremach. ;)

Gość asssssssssdddddddddddd
Facet karzeł ma o tyle dobrze ,ze NFZ refunduje hormon wzrostu albo wydluzanie nog a mnie prawiczka na to nie stac, wg lekarzy jestem w normie a mam 165

"Och, ta frustracja..." Jaka frustracja? O co niby? Że jej faceci wszystko fundowali? Bo nie uwierzę, że jej "korzystanie z życia" odnosi się do wcinania czekolady z psiapsiółkami i popijanie jej winem.