Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamartwidełko....

czy jest konieczność zrobienia testu, czy jest ryzyko?

Polecane posty

"prostata nie produkuje plemników" buhahahaha :D to jadra produkują plemniki i to 24h na dobę (oczywiście z różną prędkością) prostata produkuje "resztę" spermy :P

ale spokojnie, po co te nerwy :) to wytłumacz mi w takim razie, skoro tak dużo wiesz;) skąd w preejakulacie są te plemniki, skoro jak wiemy prostata ich nie produkuje.....znowu jakieś najnowsze badania?;) Każdy lekarz powiadasz? No ja ginekologiem wprawdzie nie jestem, zajmuję się zupełnie inną częścią ciała hehe.....ale mam kolegów ginekologów. Powiem Ci, że nie tak dawno rozmawialiśmy sobie o tym, że właśnie należy małolatów "straszyć" stosunkiem przerywanym i już lepiej żeby myśleli że preejakulat ma plemniki, bo może wtedy to ich powstrzyma. Bo tak naprawdę niewiadomo nigdy czy koleżka coś wczesniej nie majstrował i mu się zachowało parę rycerzyków....;)

lewiatan czy Ty umiesz chłopcze czytać, czy czytasz co dziesiąte zdanie i się naśmiewasz? Słońce ja tą stronkę znam:) Preejakulat zawiera plemniki przed wytryskiem właściwym - czyli chodzi o kropelkowanie właśnie. Preejakulat a kropelkowanie to dwie odrębne sprawy. Jeśli chłopak autorki nie miał wtedy kropelkowania (a skoro było na długo przed wytryskiem to nie miał) i nie miał zawieruszonych plemników w cewce. To ciąży to nie stwierdzono :D

Re: Preejakulat Autor: dr Tomaszewski (IP zapamiętane) ODP dla Ewelina Niestety. W preejakulacie może znajdować się pewna liczba plemników. Ich ilość jest zmienna. U niektórych mężczyzn może być ich więcej u innych mniej. Do zaplodnienia potrzebny jest tylko jeden. Inne forum inna odpowiedz

preejukat to nic innego jak sperma. tylko że jest je niewiele bo ona ma na celu nawilżyć nasieniowody i zawiera ona plemniki bo przecież nie siedzą one cały czas grzecznie w jadrach przez cały stosunek i na parę sec przed wytryskiem z nich wylatują :P nie skopiowało mi całego cytatu który chciałem wkleić coś źle poznaczyłem ;]

Czyli wg Ciebie jeśli przy pierwszym stosunku nie doszło do wytrysku to dopiero w momencie gdy jest ten wytrysk i para kocha sie drugi raz to dopiero mozna zajsc w ciaze tak? tak rozumiem twoje rozumowanie

adalis - wciąż uważam że owy pan miał na myśli preejakulat tuż przed wytryskiem, nie ten który jest wynikiem tylko podniecenia:) Wciąż czekam na odpowiedx od Ciebie skąd plemniki z prostaty???

preejukat to nic innego jak sperma. levviatan litości - nie namawiam tu nikogo do stosunku przerywanego ale takie głupoty to już ludzie błagam was:O

"że owy pan miał na myśli preejakulat tuż przed wytryskiem, nie ten który jest wynikiem tylko podniecenia" a to można mieć wytrysk bez podniecenia? (nie liczę tego który facet ma jeśli długo nie współżył/masturbował się)

najpierw się podniecisz - jest preejakulat wchodzisz w partnerkę i zaczynacie się kochać - jest cały czas preejakulat zaczynasz dochodzić - jest kropelkowanie sekundę - dwie później jest wytrysk

Stwierdzam, że coraz gorzej z czytaniem ze zrozumieniem adelis - to jak to jest z tą prostatą??? skąd w niej plemniki? też spadam robić obiad

Gość zamartwidełko....
zrobiłam test wg instrukcji wyszedł negatywny. Jestem już prawie całkiem spokojna:) czuję się bardzo 'okresowo'.

nie masz szans, a test jeszcze to potwierdził. Czekaj na okres bo stres może wszystko, nawet go opóźnić:O