Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darek_inwest

Poradzcie mi w co zainwestować 30 tys., bo leżą na koncie i mam wrażenie że

Polecane posty

Gość Darek_inwest
keoep Słuchajtrochę obawioam sie ryzyka, pamietam jak ludzie 2 3 lta temu potracili kupę kasy własnie na giełdZie uważasz że teraz będzie panował trend rosnacy?

Do sprzedazy takiej "sezonowej" wydaje mi sie ze wystarczy samo pozwolenie,bez koniecznosci rejestrowania firmy. Po tej wizycie w hurtowni sama zastanawiam sie czy na drugi rok nie zainwestowac troche pieniedzy w sprzedaz zniczy.Mozna sprzedac nawet razy dwa.U mnie na rynku sprzedaja znicze za np 2,80 za znicz ktory w hurtowni kosztuje 1,50.

Nie słuchaj bajek o trendach bo gospodarka światowa się wali. A ludzie którzy umoczyli lubią nakręcać innych i obiecywać doradztwo, itd. Naprawdę nie radzę ci tykać giełdy jeśli nie masz wiedzy na ten temat i chcesz tak na pałę coś kupić licząc na duży zysk.

pupolina: Moja sugestia: Odzyskać dane z dysku, format i instalacja Windows 7 bo jest o niebo stabilniejszy i paradoksalnie mniej ciągnie zasoby niż XP. Nie wiem jakiego masz lapa ale zabytek to pewnie nie jest? Napisz coś o procku, ramie i grafice.

pupolina: Moje sprzęty też nie są najnowsze. Jeden ma ze 4 lata lekko. Podaj model i od razu ci powiem czy można coś z tego ukręcić czy nie. Dużo starego sprzętu odżywa na W7. Poważnie.

Niestety, na nim nie odpalisz W7 mimo moich szczerych chęci. Zachęcam, żebyś trochę zainwestowała w fajny, trochę nowocześniejszy sprzęt. Zawsze mogę coś wskazać i doradzić powiedzmy do 500zł.

Gość Darek_inwest
No dobra, powiedzmy że te znicze to dobry interes ale w tym roku już za późno. Czyli poza tym, albo w złoto, albo teraz na czasie w świateczny asortyment. Ale na allegro ludzi beedo to chcieli kupywać.

Gość adddda
ja bym kupiła mieszkanie w bloku i wynajmowała je

Gość Darek_inwest
A gdzie wogóle znaleźć jakies hurtownie - w internecie. Jak go tanio kupić?

Gość adddda
Darek_inwest myślę ze teraz inwestować w złoto to już za późno, jest już tak wysoko że cena może tylko spaść

babeczki mam jeszcze komp stacjonarny wiec laptop nie jest mi tak na gwałt potrzebny.najbardziej zalezy mi na tych zdjeciach.A w przyszlosci napewno kupimy z mezem cos dobrego.Fajnie ze sa takie osoby na kaffe co staraja sie pomoc a nie tylko kpc i wyzywac.jeszcze raz wielkie dzieki.We wtorek mąz wezmie laptop do kumpla i zobaczymy co bedzie.

Gość Darek_inwest
adddda No ale na mieszkanie to chyba trochę za mało mam ;-)

Gość adddda
też zależy gdzie u mnie w okolicach czestochowy mieszkanie w bloku m2 kosztuje ok 35 tys

Ja kupilam dwa lata temu 53 metry kwadr. za 260 tys ,po remoncie.Super stan.Tak wiec te Twoje 300 tys to wcale nie tak malo.Dodam jeszcze ze mieszkam w Gdyni.

Gość do do aaa kurde
ja tez jestem biedna i wiem co czujesz wprawdzie nie jestem studentka, ale zarabiam tyle, ze ledwo co mi starcza, oplacic pokoj, rachunki, karta miejska,zostaje mi 150zl na miesiac na jedzenie, mam tam jakas prace na zlecenie poprzez agencje pracy ale nigdy nie wiem ile zarobie bo mam takie nienormowane godziny pracy, ale nigdy nie przekroczylo to 800zl na miesiac, caly czas szukam lepszej pracy ale znalezc nie moge, mam nadzieje ze kiedys bedzie lepiej...co do jedzenia zawsze musze kombinowac i tak lepiej kupowac ryz czy kasze na kilogramy-kilogram ryzu starcza mi na 6obiadow-do tego na slodko-cynamon lub smietana z cukrem, na ostro-przyprawa z kebaba, ryz z groszkiem, tak samo makarony-taki z biedronki 5zl kiolgram plus sos z proszku spaghetti, robie sama kopytka-teraz ziemniaki sa tanie, placki ziemniaczane, kupuje kurczaka-gotuje go-wywar mam na rosol, jak nie chce rosolu to daje koncentratu i mam pomidorowa, resztki dziele i do zamrazarki-pozniej podsmazam na patelni z jakas przyprawa plus kopytka i mam obiad, udka z kurczaka tez pieke w piekarniku-krotko posmarowanego musztarda-pycha!czesto tez smaze chleb na patelni albo z jajkiem, naprawde jest duzo kombinacji tylko trzeba pomyslec:-)

Gość Darek_inwest
pupolina-ka - źle chyba przeczytałaś - ja mam tylko 30 tys. adddda - mieszkanie w okolicach Czędstochowy - na nim nie zarobie, gdyby było w Częstochowie za ta ceną - to owszem?

Gość Darek_inwest
do do aaa kurde Wiesz jestes naprawdę mądrą kobieta - wartosciową, normalnie az mnie szlak trafia, jak myślę o tym co z nami, Ci "nasi" politycy robią. Ja i tak miałem trochę szczęsia, chociaż czas dorastania, tez miałem bardzo trudny - i biedy.

ups,przepraszam,zapedzilam się ;)No rzeczywiscie 30 tys to jest raczej kwota za ktora nie kupisz mieszkania.

Gość Darek_inwest
Jeszcze tarot mi tu potzrebny - nie wiem na co? :-)

Gość wiem_co_dobre
Zakup serwisu internetowego.. Zainteresowany?