Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annniawrocław.....

które CVjest lepsz :_)

Polecane posty

Gość annniawrocław.....

Które CV lepsze moje czy takiej tam osoby Moje -absolwentka inżynierii chemicznej i procesowej na politechnice wrocławskiej - prace w trakcie studiów; staż w bibliotece publicznej, praca w sklepie z sprzętami sportowymi, wakacyjna praca w domu dziecka , przez pewien okres oprowadzałam turystów w moim miasteczku , częsta praca przy dzieciach, udzielanie korepetycji z chemii, przygotowywałam do matury uczniów którzy zdawali później maturę pow.70% -praca po studiach: sekretarka w jednej z firm farmaceutycznej( niestety nie przedłużyli mi umowy , przez 2 lata praca jako inżynier chemiczny w firmie kosmetycznej, praca jako inżynier chemiczny w przemyśle spożywczym - języki: angielski, niemiecki, podstawy włoskiego ( certyfikaty z języka niemieckiego) - prawo jazdy B - 2 Cv - prawo wieczorowe na Uniwersytecie Wrocławskim - praca w trakcie studiów; staż w sądzie w sekretariacie rodzinnym, praca w kancelarii prawnej- za darmo, wakacyjna praca u radcy prawnej, praca dorywcza u jakiegoś radcy prawnej, kilkakrotnie przedstawiciel w sądzie za jakiegoś adwokata- nie wiem dokładnie -praca po studiach; aplikacje radcy prawnej obecnie i jakoś dorabianie sobie w art gallery - prawo jazdy B - zaocznie podyplomowe z prawa międzynarodowego - języki angielski i rosyjski( nie ma certyfikatów chyba)

Gość mama synkaaaaaa
oba beznadziejne nieprofesjonaalne :-(

Gość jak dlugo myslicie
to zalezy na jaka pozycje.

Gość annniawrocław.....
ale ja na szybko robiłam, bo dziś z koleżanką zastanawiałyśmy się kto ma lepsze... wiem ze nie profesjonalnie

Gość raczje to drugie
Moim zdaniem to drugie, bardzie konkretne prace i utrzymane w jednej kategorii wszystko zwiazane z prawem i administracja. Ty sie bujalas po sklepach, domach dziecka, korepetycje? przeciez to praca na czarno. Nic szczegolnego to Twoje doswiadczenie.

Gość annniawrocław.....
ale chyba dobrze ze jestem wszechstronna

Gość annniawrocław.....
ktoś się jeszcze wypowie

Gość jkewjfkdl
1 lepsze....... duze mozliwości

Też jestem tego zdania co dwa posty wyżej - drugie jest bardziej stabilne, osoba kształciła się w kierunku prawniczym i wszystko co do tej pory robiła to pracowała w kręgu swojego zawodu, podnosząc zatem swoje kwalifikacje. Ty (nie mówię, że źle) ale to nie jest wszechstronność - to po prostu imanie się czego popadnie. A tak jak już ktoś zauważył nie wpisuje się w CV korepetycji i innych "pierdółek" typu "oprowadzanie turystów" - bo jaki to ma związek z inżynierią chemiczną i procesową ? :)

Gość no wlsnie jaki jest sens
tez mysle ze 2 .

2 -bardziej do rzeczy, # a 1 to takie wszystko i nic jedncozesnie.

a chcoiaz w sumie ta 1 wcale nie tak zla bo masz doswiadczeie w zawodzie 2 letnie. wiec na twoim meisjcu jak wywsylasz cv to przed wszystkim na tym bym sie skocnetrowala bo reszta to takie duperele.